Οι μαγικοί κρίκοι της κουρτίνας μπάνιου -Ο εύκολος και ανέξοδος τρόπος να οργανώσεις τη ντουλάπα σου!

Οι μαγικοί κρίκοι της κουρτίνας μπάνιου -Ο εύκολος και ανέξοδος τρόπος να οργανώσεις τη ντουλάπα σου!

Πάντα ψάχνουμε τρόπους να χρησιμοποιούμε διάφορα αντικείμενα σε διαφορετικούς σκοπούς.

Τα tricks και τα DIY hacks έχουν γίνει μόδα και ευτυχώς βρίσκουμε άπειρες οικιακές λύσεις στο Διαδίκτυο.

Ψάχνοντας λοιπόν, πέσαμε πάνω στα πλαστικά δαχτυλίδια της κουρτίνας του μπάνιου!Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε κάπως αλλιώς αυτά τα αντικείμενα που πολλές φορές μπορεί να μας έχουν ταλαιπωρήσει.

Από ό, τι φαίνεται, τα δαχτυλίδια αυτά μπορούν να μας φανούν χρήσιμα στην οργάνωση των αξεσουάρ μας, σύμφωνα με το Apartment Therapy.Συνήθως έχουμε τα κασκόλ, τα φουλάρια και τις πασμίνες μας σε συρτάρια και όταν ψάχνουμε κάποιο που βρίσκεται κάτω κάτω, τα χαλάμε και άντε πάλι να διπλώνεις!

Ακόμη, ξεχνάμε τι έχουμε καθώς δεν τα βλέπουμε όλα ώστε να διαλέξουμε.

Εδώ μπαίνουν οι κρίκοι του μπάνιου. Μπορείς να φτιάξεις την δική σου κρεμάστρα για φουλάρια και όχι μόνο.Θα χρειαστείς μια κρεμάστρα ρούχων και μερικούς κρίκους που σου έχουν περισσέψει.

Shutterstock

Πέρασε τα δαχτυλίδια στο κάτω μέρος της κρεμάστρας και πέρασε ένα φουλάρι σε κάθε κρικάκι.Κρέμασε την κατασκευή σου όπου θες: Στην ντουλάπα ή και στον τοίχο.Ακόμη, μπορείς να βάλεις καπέλα, ζώνες, μακριά κοσμήματα, γραβάτες, τσαντάκια και ότι άλλο σκεφτείς. Μπορείς να τα δέσεις στην άκρη, ώστε να μην γλιστράνε.

Είναι μια οικονομική και γρήγορη λύση. Μπορείς να βρεις τέτοια δαχτυλίδια σε μαγαζιά με ένα ευρώ η να χρησιμοποιήσεις αυτά που σου έχουν περισσέψει.

Ακόμη, εξοικονομείς χώρο στα συρτάρια και την ντουλάπα σου.Θα δεις ότι θα φοράς τα φουλάρια σου περισσότερο!

Πηγή: bovary.gr