Η διπλωματική απάντηση της Κέιτ Μίντλετον όταν τη ρώτησαν για τη Μέγκαν Μαρκλ

Η διπλωματική απάντηση της Κέιτ Μίντλετον όταν τη ρώτησαν για τη Μέγκαν Μαρκλ

Μιλώντας σε μέλη του κοινού έξω από το Πανεπιστήμιο του Λέτσεστερ κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην πόλη με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Κέιτ ρωτήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, για την συνυφάδα της, την δούκισσα του Σάσεξ και συγκεκριμένα για την εγκυμοσύνη της.

Ερωτηθείσα αν είναι ενθουσιασμένη για την «Μέγκαν και το νέο μωρό», η Κέιτ απάντησε: «Ναι, φυσικά. Είναι τόσο ξεχωριστή στιγμή ο ερχομός του μωρού».

Και πρόσθεσε: «Και ένα ξαδερφάκι για τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις. Θα είναι πραγματικά ξεχωριστό».

«Ξεχωριστή στιγμή» χαρακτήρισε η Κέιτ την εγκυμοσύνη της Μέγκαν «Ξεχωριστή στιγμή» χαρακτήρισε η Κέιτ την εγκυμοσύνη της Μέγκαν

Και συνέχισε λέγοντας πως τα δικά της παιδιά είναι πολύ ενθουσιασμένα ήδη επειδή έρχονται τα Χριστούγεννα και πως έχουν αρχίσει να μαθαίνουν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο σχολείο. Και ο Λούις μεγαλώνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι ήδη 7 μηνών. Έχει μεγαλώσει πολύ» είπε.

Η σχέση των δύο γυναικών έχει βρεθεί στο επίκεντρο των βρετανικών και όχι μόνο μέσων τις τελευταίες ημέρες, με πολλά έντυπα να αναφέρουν πως οι… συνυφάδες Κέιτ και Μέγκαν είναι τσακωμένες. Το παλάτι επιχείρησε χθες να μαζέψει τα δημοσιεύματα ανασύροντας κάτι που είχε συμβεί με την Κέιτ και την Σάρλοτ στο πλαίσιο των προετοιμασιών για το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν τον περασμένο Απρίλιο.

Οι εικασίες προέκυψαν μετά την ανακοίνωση πως ο Χάρι και η Μέγκαν θα μετακομίσουν από το παλάτι του Κέν.

Μια πηγή δήλωσε στο Vanity Fair πως «η Κέιτ και η Μέγκαν είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και δεν έχουν πολλά κοινά, αλλά καταβάλουν προσπάθειες για να τα πάνε καλά».

Άλλοι υπαινίχθηκαν πως οι εντάσεις ξεκίνησαν λίγο πριν τον βασιλικό γάμο τον Μάιο.

Η Telegraph ανέφερε πως δύο πηγές είπαν στην εφημερίδα πως η Κέιτ «έκλαιγε» όταν είδε το φόρεμα που θα φορούσε η 3χρονη Σάρλοτ στο γάμο.

Πηγή: iefimerida.gr