To δέντρο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη είναι από τα ωραιότερα -Η φωτογραφία του ζευγαριού

To δέντρο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη είναι από τα ωραιότερα -Η φωτογραφία του ζευγαριού

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη οι Έλληνες celebrities ξεκίνησαν να μοιράζονται φωτογραφίες με γιορτινή διάθεση.

Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν για την πιο χαρούμενη γιορτή του χρόνου και οι σταρ μοιράζονται ο καθένας το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Instagram και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι και το ζευγάρι Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδηςφωτογραφήθηκαν ως νιόπαντροι μπροστά στο δέντρο τους, που οφείλουμε να ομολογήσουμε είναι από τα ωραιότερα.

Ο Σάκης και η Χριστίνα δεν παραλείπουν να ενημερώνουν τους θαυμαστές τους και να «ανεβάζουν» στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και τα ταξίδια τους.

Αυτή την φορά ήταν η Χριστίνα Μπόμπα που δημοσίευσε τηνοικογενειακή φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιασμένους μπροστά στο δέντρο στο σπίτι τους στην Πεύκη. Προηγουμένως μοιράστηκε βήμα-βήμα την διαδικασία μέσω Stories.

 

Το ζευγάρι χαμογελά μπροστά στο φακό, ενώ η Χριστίνα γράφει στην λεζάντα: «Σπίτι μας ήρθαν τα Χριστούγεννα. Τα πρώτα μας ως οικογένεια Τανιμανίδη» και εύχεται στους followers τους, ευτυχισμένες και χαρούμενες γιορτές.

Το δέντρο τους κλασικό με στολίδια σε κόκκινο και ασημί, είναι υπέροχο. Τα χαμόγελα τους βέβαια ήταν εκείνα που έκλεψαν την παράσταση. Και του χρόνου!

Πηγή: bovary.gr