Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μοιάζει με το πιο μίζερο πλάσμα του κόσμου -Η κρύα εμφάνιση (εικόνες)

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μοιάζει με το πιο μίζερο πλάσμα του κόσμου -Η κρύα εμφάνιση (εικόνες)

Τα βρετανικό παλάτι ύστερα από χρόνια σκανδαλολογίας, μετά και το θάνατο της Νταϊάνας, είχε περάσει μια ανέφελη περίοδο χωρίς σκάνδαλα, κόντρες, ίντριγκες.

Και ξαφνικά, η έλευση της Μέγκαν Μαρκλ, μιας προσωπικότητας πληθωρικής, επέστρεψε το παλάτι στο παλιά τα χρόνια, τα ιντριγκαδόρικα.

Οπως φαίνεται με το που πάτησε το πόδι της στο Λονδίνο η Αμερικανίδα ηθοποιός δύο χρόνια πριν, η βασιλική οικογένεια διατύπωσε τις ενστάσεις της. Και κυρίως ο Γουίλιαμ. Παρά το γεγονός ότι μετά τον αρραβώνα Χάρι-Μέγκαν όλες οι βρετανικές εφημερίδες εμφάνιζαν τη σχέση των δύο αδελφών και των δύο συννυφάδων ως ανέφελη και ως ιδιαίτερα καλή, τα πράγματα, όπως αποδεικνύεται ήταν τελείως διαφορετικά.

Το γεγονός ότι απλά η Μέγκαν Μαρκλ ήταν διαφορετικός χαρακτήρας από τους υπολοίπους προκάλεσε εντάσεις και καβγάδες και οδήγησε τα δυο αδέλφια όχι απλά να μην μηλιούνται μεταξύ τους αλλά και να αποφασίσουν για πρώτη φορά να ζήσουν χωριστά. Ο Χάρι με την Μέγκαν θα φύγουν από το παλάτι του Κένσιγκτον και από το Λονδίνο. Θα μείνουν στην Οικία Φρόγκμορ στο Γουίνδσορ μακριά από όλους και από όλα.

Και κάπως έτσι, εκεί που οι βρετανικές εφημερίδες έβλεπαν μια φιλία ανάμεσα στην Κέιτ και την Μέγκαν, τώρα βλέπουν μόνο ένταση με αποτέλεσμα πίσω από κάθε τους κίνηση να διακρίνουν δεύτερες σκέψεις και κρυφά μηνύματα και η σύγκριση μεταξύ τους να μην έχει τέλος.

Μοιραία λοιπόν και σήμερα συγκρίνουν τη χθεσινή, πραγματικά εκθαμβωτική εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με τη σημερινή εμφάνιση της Κέιτ. Και όχι μόνο στιλιστικά…

Η εκθαμβωτική Μαρκλ 

Χθες η δούκισσα του Σάσεξ έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στα βρετανικά βραβεία μόδας προκειμένουνα δώσει βραβείο στην Κλερ Κέλερ, τη βρετανίδα σχεδιάστρια επικεφαλής του οίκου Givenchy που σχεδίασε και το νυφικό της. Και ήταν πραγματικά απαστράπτουσα. Από κάθε άποψη. Ηταν ομορφότερη από ποτέ, με τα κιλά της εγκυμοσύνης να την ομορφαίνουν εμφανώς. Ηταν πιο λαμπερή από ποτέ, πιο τρυφερή από ποτέ, αφού δεν σταμάτησε να χαϊδεύει την μεγάλη της -πλέον- κοιλιά, ήταν εκπληκτικά ντυμένη και κλασικά και μίνιμαλ και σέξι, ήταν πιο γλυκειά από ποτέ και ήταν και πιο οικεία από ποτέ. Από τα λόγια της μέχρι τις αγκαλιές της στην Κέλερ η Μαρκλ έμοιαζε οικεία, προσιτή και απλή. Μία από όλους, κάτι που δεν μπορούν με τίποτα να πετύχουν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ (κάτι που τους… πονάει).

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μοιάζει με το πιο μίζερο πλάσμα του κόσμου -Η κρύα εμφάνιση (εικόνες)

Η… μίζερη Κέιτ 

Και η απόδειξη όλου αυτού ήρθε σήμερα, όπου η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ έδωσαν το παρόν σε μια φιλανθρωπική τους υποχρέωση. Από το ντύσιμο μέχρι τις κινήσεις τους δεν κατάφεραν να πετύχουν τίποτα από αυτά που πέτυχε με μια και σχετικά απλή εμφάνισή της χθες η Μέγκαν. Κέιτ και Γουίλιαμ ήταν ντυμένοι ως συνήθως εξαιρετικά συντηρητικά (αν και κομψοί και οι δύο και ιδιαίτερα η Κέιτ που φορούσε ένα ωραία κατά τα λοιπά φόρεμα LK Bennett), εξαιρετικά τυπικοί και εξαιρετικά απόμακροι.

Την ώρα που η Μέγκαν χθες έσπαγε επιδεικτικά το βασιλικό πρωτόκολλο βάφοντας μαύρα τα νύχια της (το απαγορεύει η Ελισάβετ), Κέιτ και Γουίλιαμ σήμερα δεν τολμούσαν όχι απλά να ακουμπήσουν ο ένας τον άλλον, αλλά ούτε και να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Διατηρούσαν μεταξύ τους τις αποστάσεις τους, είχαν στα πρόσωπά τους τις γνωστές, κρύες εκφράσεις και ήταν απολύτως τυπικοί και με τον κόσμο που συνάντησαν. Και ας βρίσκονταν ανάμεσά τους και παιδιά.

Την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ αγκάλιαζε σφιχτά τη σχεδιάστρια του νυφικού της, σε μια κίνηση που θύμισε σε πολλούς την πάντα διαχυτική πριγκίπισσα Νταϊάνα, Κέιτ και Γουίλιαμ σήμερα αρκέστηκαν σε κάποια χτυπήματα στην πλάτη και σε χαιρετούρες δια χειραψίας ακόμη και με μικρά παιδιά.

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μοιάζει με το πιο μίζερο πλάσμα του κόσμου -Η κρύα εμφάνιση (εικόνες)Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μοιάζει με το πιο μίζερο πλάσμα του κόσμου -Η κρύα εμφάνιση (εικόνες)Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μοιάζει με το πιο μίζερο πλάσμα του κόσμου -Η κρύα εμφάνιση (εικόνες)Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μοιάζει με το πιο μίζερο πλάσμα του κόσμου -Η κρύα εμφάνιση (εικόνες)Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μοιάζει με το πιο μίζερο πλάσμα του κόσμου -Η κρύα εμφάνιση (εικόνες)Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μοιάζει με το πιο μίζερο πλάσμα του κόσμου -Η κρύα εμφάνιση (εικόνες)Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μοιάζει με το πιο μίζερο πλάσμα του κόσμου -Η κρύα εμφάνιση (εικόνες)

Πηγή:  iefimerida.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ