10+1 γυναικεία εξωτερικά χαρακτηριστικά που ελκύουν έναν άνδρα

10+1 γυναικεία εξωτερικά χαρακτηριστικά που ελκύουν έναν άνδρα

Τι πρωτοκοιτούν οι άντρες σε μια γυναίκα και τους σαγηνεύει και θέλουν να την κατακτήσουν; Ό,τι παρατηρούσαν πριν πολλούς πολλούς αιώνες, όταν κάτι τους άρεσε σε μια νεαντερνταλίνα, και τη βουτούσαν από το μαλλί, και την έσερναν στη σπηλιά.

Όσο κι αν άλλαξε η ζωή, η ποιότητα και οι προτεραιότητές της, το βασικό ένστικτο και οι νόμοι της έλξης παραμένουν ίδια. Οπότε, όταν ρωτάς κάποιον για το πιο επιθυμητό φυσικό χαρακτηριστικό μιας γυναίκας, θα σου απαντήσει «μεγάλο, πλούσιο στήθος» και θα χασκογελάσει. Ωστόσο, έρευνες και αυτοσχέδιες στατιστικές μελέτες δείχνουν ότι εκτός από το βυζί μιας γυναίκας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία του σώματός της που γεννούν επιθυμίες στο μυαλό ενός άντρα.

Αυτά είναι τα 11 πράγματα που τσεκάρει ένα αρσενικό όταν πρωτοσυναντά έναν εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου.

Μάτια: Όπως λέει και η παροιμία για τον έρωτα, «από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει, κι από τα μάτια στην καρδιά ριζώνει και δε βγαίνει». Δεν τις βγάζει έτσι αβασάνιστα τις ρήσεις ο σοφός λαός!

Στήθος: Σταθερή αξία. Εξού κι έχουν βγει ένα σωρό κοσμητικά επίθετα για να το συνοδεύσουν-περιγράψουν: τουμπανόβυζο, καρούμπαλο, μπανανόβυζο, πλάκα, κόντρα πλακέ και λοιπά. Τα οποία χαρακτηρίζουν και την κάτοχο, τουμπανόβυζα, μπανανόβυζα, μικρός τουμπανιστής (για κοντή γυναίκα).

Κώλος: Ένας ωραίος γυναικείος κώλος είναι ένας ωραίος γυναικείος κώλος! Κι ένας άντρας που φαντασιώνεται κώλους ονομάζεται «ονειροκώλος».

Στόμα-χείλη: Όπως τραγουδάει και η Χαρούλα Αλεξίου, «Ένα φιλί / και τα όνειρα / γίνονται πάλι. / Θέλω ένα φιλί, / μόνο ένα φιλί / η ζωή δανεική και μικρή / μα στα χείλη σου μοιάζει / μεγάλη. / Θέλω ένα φιλί, / μόνο ένα φιλί».

Δόντια-χαμόγελο: Ένα ωραίο χαμόγελο εκπέμπει γλύκα, θετική αύρα, ευτυχία. Όσο για τα δόντια, οι άντρες δεν ζητάνε μια τέλεια μασέλα, ας είναι και στραβά τα δοντάκια της, αρκεί να είναι λευκά και να μην έχει σφηνώσει ανάμεσά τους κάνα μαρούλι.

10+1 γυναικεία εξωτερικά χαρακτηριστικά που ελκύουν έναν άνδρα

Γάμπες: Ουουου, φετίχ από τα λίγα. Φαίνεται άλλωστε από το πόσο έχουν πολυφωτογραφηθεί και σε πόσο υπαινικτικές πόζες. Τώρα, τι υπόσχονται ένα ζευγάρι γάμπες, μόνο ο ανδρικός εγκέφαλος το γνωρίζει. Ίσως έχει να κάνει με τη σχέση τους με το ποδόσφαιρο – ποιος να ξέρει;

Δάκτυλα ποδιών: Τα θέλουν περιποιημένα, με κομμένα νύχια, τρυφερές φτέρνες (αρπάξτε την ελαφρόπετρα, κορίτσια!).

10+1 γυναικεία εξωτερικά χαρακτηριστικά που ελκύουν έναν άνδρα


Μέση
: Όσο πιο «δακτυλίδι», τόσο καλύτερα. Και μετά περιμένουν να ξεπροβάλει μια αρκετά ανοικτή λεκάνη (της εύκολης γέννας των παιδιών τους;).

Ωραία υγιή μαλλιά: Τους αρέσει να χαϊδεύουν τρίχες τους άντρες! Τους ελκύει μια μακριά, πλούσια και λαμπερή κώμη. Τα γκρίζα μαλλιά δεν έχουν καμία πέραση. Επομένως διακριτικό χρωμοσαμπουάν, λίγη λακ, και προσοχή στην ψαλίδα και τις καμένες άκρες.

Διακριτικό μέικ-απ: Όσο κι αν ένα πρόσωπο «ζωγραφισμένο» τονώνει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση, οι άντρες προτιμούν ένα φυσικό πρόσωπο. Τα μολύβια κάτω!

Μακριά λεπτά χέρια: Πιθανόν γιατί υπόσχονται μεγάλες αγκαλιές.

Πηγή:athensvoice.gr