To δώρο που έχει (σχεδόν) απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με έρευνα

To δώρο που έχει (σχεδόν) απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με έρευνα

«Αυτό που θέλουν οι γυναίκες»… Δεν είναι μόνο το όνομα μιας ταινίας με τον Mel Gibson, αλλά και η αρχή μιας νέας έρευνας πάνω στην αγοραστική συμπεριφορά των γυναικών και, ακόμα πιο σημαντικό για τις γιορτές, τα δώρα που

«Αυτό που θέλουν οι γυναίκες»… Δεν είναι μόνο το όνομα μιας ταινίας με τον Mel Gibson, αλλά και η αρχή μιας νέας έρευνας πάνω στην αγοραστική συμπεριφορά των γυναικών και, ακόμα πιο σημαντικό για τις γιορτές, τα δώρα που θέλουν οι γυναίκες να πάρουν αυτή τη σεζόν.

Εξετάζοντας τις περιπτώσεις περισσότερων από 2.000 γυναικών ηλικίας 24 έως 60 ετών, η πλατφόρμα SheSpeaks και ο οργανισμός PR Lippe Taylor μοιράστηκαν ένα χρήσιμο συμπέρασμα, ιδανικό γία όσους…τρέμουν και μόνο στη σκέψη πως πρέπει να αγοράσουν δώρα για τις γιορτές. Ευτυχώς, το πιο επιθυμητό δώρο ήταν εύκολο να βρεθεί: Όταν ρωτήθηκαν για τι θέλουν να λάβουν για δώρο Χριστουγέννων, το 67 τοις εκατό των γυναικών που ερωτήθηκαν είπαν πως θέλουν δωροκάρτες

Ανεξάρτητα από το τι λέει αυτό για τη φύση της ανθρώπινης εμπιστοσύνης, αυτό η επιλογή μπορεί να λύσει τα χέρια πολλών που προβληματίζονται για το τι δώρο να πάρουν στη μαμά, φίλη ή σύντροφο τους. Εξάλλου, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις το αγαπημένο κατάστημα μιας γυναίκας από το να μαντέψεις τι ακριβώς από όλα αυτά που πωλούνται σε αυτό θα ήθελε εκείνη να έχει στην κατοχή της.

Αυτά είναι τα υπόλοιπα πιο επιθυμητά δώρα, ταξινομημένα κατά σειρά επιθυμίας:

Ρούχα και αξεσουάρ, 56%
Προϊόντα ομορφιάς, 43%
Κουζίνα και μικρά οικιακά σκεύη, 36%
Βιβλία, 33%
Gadgets, 32%
Κοσμήματα, 26%

Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις πληροφορίες αυτές με όποιον τρόπο θέλεις. Η παραλήπτρια του δώρου σίγουρα θα ενθουσιαστεί και, αν και κλισέ, η σκέψη είναι που μετράει.

Πηγή: womenonly.gr