Πόσο τεμπέλης είσαι στην πραγματικότητα; Κάνε το τεστ

Πόσο τεμπέλης είσαι στην πραγματικότητα; Κάνε το τεστ
Όταν ξεβαρεθείς, απάντησε στις ερωτήσεις και ανακάλυψε σε ποια κατηγορία τεμπέλη ανήκεις.

Δώσε στον εαυτό σου έναν πόντο εαν έχεις κάνει κάτι από τα παρακάτω:

  1. Νυστάζεις αλλά καθυστερείς να πας για ύπνο γιατί βαριέσαι την διαδικασία του να βάλεις πιτζάμες και να βουρτσίσεις τα δόντια σου.
  2. Συνεχίζεις να τοποθετείς σκουπίδια στον τενεκέ ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν χωράει τίποτα άλλο γιατί δεν θέλεις να βγάλεις την σακούλα και να βάλεις μια άδεια στην θέση της.
  3. Όταν τελικά αποφασίσεις να βγάλεις την σακούλα, υπάρχουν σαπισμένα φαγητά στον πάτο που μυρίζουν απαίσια και αφήνουν αηδιαστικά υγρά στο πάτωμα.
  4. Όταν πρέπει να σφουγγαρίσεις τους λεκέδες χρησιμοποιείς την στεγνή σφουγγαρίστρα αφού την πιτσιλάς λίγο αντί να γεμίσεις τον κουβά με νερό και σαπούνι.
  5. Τρως τοστ κάθε μέρα για μεσημεριανό παρόλο που υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές στο ψυγείο σου, οι οποίες όμως απαιτούν μαγείρεμα.
  6. Όταν ακυρώνεται μια έξοδος νιώθεις ένα κύμα αδρεναλίνης να σε διαπερνά.
  7. Πρέπει να αντιμετωπίσεις το γεγονός πως το τελευταίο σου καθαρό εσώρουχο μόλις μπήκε στα άπλυτα και δεν ξέρεις τι να βάλεις τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. (Έξτρα πόντος αν έχεις βγει έξω φορώντας το μαγιό σου).
  8. Τρως φρούτα μόνο αν σου τα καθαρίζει η μαμά σου.
  9. Ο νεροχύτης της κουζίνας έχει ακόμα άπλυτα από την προηγούμενη Τετάρτη που έφαγες κοτόπουλο.
  10. Αν κάποιος σου στείλει ένα “αστείο βίντεο” που διαρκεί πάνω από δύο λεπτά, δεν το βλέπεις ποτέ αλλά στέλνεις δύο-τρια emojis που γελάνε.
  11. Υπάρχουν πάνω από δύο κούπες στο γραφείο σου.
  12. Προσποιείσαι πως είσαι ελαφρά άρρωστος για να μην βγεις έξω τόσες πολλές φορές που οι φίλοι σου πιστεύουν πως έχεις ανοσοποιητικό μωρού.
  13. Νιώθεις απογοήτευση όταν κάποιος άλλος οδηγεί και φτάνετε στον προορισμό σας γιατί η θέση ήταν άνετη και η κίνηση του αυτοκινήτου σε νανούριζε.
  14. Δεν έχει σημασία πόσο μακριά είναι αυτό που ξέχασες να φέρεις στο κρεβάτι, αν βρίσκεσαι ήδη κάτω από τα σκεπάσματα δεν θα σηκωθείς να το πάρεις, αλλά θα τεντωθείς. Μπορεί να πέσεις στο πάτωμα ή να τραβήξεις τουλάχιστον τρεις μύες αλλά είναι μία θυσία που πρέπει να γίνει.
  15. Είσαι ήδη στην είσοδο του σπιτιού σου και συνειδητοποιείς ότι βρέχει. Αντί να γυρίσεις πίσω και να πάρεις ομπρέλα αποφασίζεις πως δεν σε πειράζει να βραχείς.
  16. Στην μπανιέρα σου βρίσκεται ένα μισογεμάτο μπουκάλι με αφρόλουτρο και τουλάχιστον τρία άδεια.
  17. Δεν καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ “φόρμας” και “πιτζάμας”. Είναι άνετο; Θα το βάλεις στον ύπνο σου!
  18. Τρως μπροστά στον υπολογιστή σου.
  19. Όταν ρίξεις κάτι στο πάτωμα κατά λάθος, το πρώτο σου ένστικτο είναι να το αφήσεις εκεί (θα γινόσουν πολύ καλός χειρούργος).
  20. Το concept του να φοράς ίδιες κάλτσες και από τα δύο πόδια σταμάτησε εδώ και καιρό να βγάζει νόημα.
    21. Το κινητό σου θα σου πέσει στην μούρη όσο στέλνεις μηνύματα ξαπλωμένος τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. 

    22. Τρως κατευθείαν από το πακέτο του delivery γιατί είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως το φαγητό έχει καλύτερη γεύση έτσι παρά αν το βάλεις σε πιάτο.

    23. Ξυπνάς δέκα και σηκώνεσαι από το κρεβάτι δωδεκάμισι.

    24. Σταμάτησες να κοιτάς τα μηνύματά σου στο messenger για να μην βλέπουν τουλάχιστον το “διαβάστηκε” όλοι εκείνοι που μάταια περιμένουν απάντησή σου και να αποφύγεις περαιτέρω παρεξηγήσεις.

    25. Κάνεις skip στα περισσότερα τραγούδια που έχεις βάλει στο Spotify γιατί δεν μπορείς να δεσμευτείς σε κάτι για τέσσερα ολόκληρα λεπτά.

     

Aποτελέσματα

0-5 πόντοι: Φυσιολογικός άνθρωπος

Μπράβο σου αλλά δεν με πείθεις. Καθόλου δεν με πείθεις.

5-10 πόντοι: Ο #relatable τεμπέλης

Προσφέρεις έργο στην κοινωνία, απλώς κάποιες μέρες σου είναι καλύτερες από κάποιες άλλες. Μια χαρά.

10-15 πόντοι: Ο μάγος τεμπέλης

Είσαι ο τύπος ανθρώπου που έχει ένα αστραφτερό καθιστικό και μία τακτικότατη κουζίνα, δίνοντας έτσι την εντύπωση πως ξέρεις τι σου γίνεται σε αυτήν την ζωή. Στην πραγματικότητα, δεν πηγαίνεις ποτέ στο καθιστικό και την κουζίνα ενώ το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο στα οποία συχνάζεις είναι μονίμως σαν να έχει πέσει βόμβα.

15-20 πόντοι: Ο τεμπέλης που θα θαφτεί φορώντας φόρμες

Είσαι στο τσακ να τα παρατήσεις όλα, αλλά μια φορά τον μήνα θα φας ένα λαχανικό.

20-25 πόντοι: Ο τεμπέλης που επινόησε ολόκληρο θεώρημα για να δικαιολογήσει την Τεμπελείασή του.

Συγχαρητήρια.

Πηγή:athensvoice.gr