Η νέα μόδα στις τσάντες είναι για γέλια! (εικόνες)

Η νέα μόδα στις τσάντες είναι για γέλια! (εικόνες)

Το 2018 μας έδωσε κάποιες πολύ περίεργες τάσεις της μόδας και φαίνεται πως το 2019 δεν θα διαφέρει.

Η τελευταία τάση της μόδας είναι τα γιγαντιαία σακίδια πλάτης. Τα υπερμεγέθη σακίδια – που κατασκευάζονται από CWF – είναι πολύ δημοφιλή στην Ιαπωνία και πωλούνται από την γιαπωνέζικη εταιρεία Plywood.

Η σύγκριση με ένα κανονικό σακίδιο πλάτηςΗ σύγκριση με ένα κανονικό σακίδιο πλάτης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, τα σακίδια – με το όνομα « Backpacker’s Closet» – είναι ιδανικά για κατασκήνωση και για την αποθήκευση ρούχων.

Μάλιστα, η εταιρεία τα προτείνει ως μια εναλλακτική ντουλάπα. Τα σακίδια είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: μπεζ, λαδί και μαύρο.
Τα σακίδια κυκλοφορούν σε τρία χρώματα, με το μπεζ να έχει εξαντληθείΤα σακίδια κυκλοφορούν σε τρία χρώματα, με το μπεζ να έχει εξαντληθεί

Φυσικά, είναι ακριβότερα από τα συνηθισμένα σακίδια πλάτης και διατίθενται για 240 περίπου δολάρια, χωρίς τα έξοδα αποστολής.

Πάντως, κι ενώ μπορεί κάποιοι να τα χρησιμοποιήσουν ως μια πρωτότυπη ντουλάπα, η εταιρεία λέει ότι στην πραγματικότητα είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθούν ως τσάντες.
Εκτός από σακίδιο πλάτης και ντουλάπα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως στήριγμαΕκτός από σακίδιο πλάτης και ντουλάπα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως στήριγμα

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δημοφιλές προϊόν στην Ιαπωνία, με το μπεζ μάλιστα να έχει εξαντληθεί, αν και η εταιρεία λέει ότι θα κυκλοφορήσει ξανά σύντομα.

Φωτογραφίες: Plywood

Πηγή: iefimerida.gr