Το τρελό κόλπο με το μπουκάλι για φυσικά σπαστά μαλλιά σε δευτερόλεπτα! (vid)

Το τρελό κόλπο με το μπουκάλι για φυσικά σπαστά μαλλιά σε δευτερόλεπτα! (vid)

Πόσες φορές δεν έχετε ταλαιπωρηθεί επί ώρα, για να πετύχετε ένα look με φυσικό σπάσιμο στα μαλλιά σας και τελικά δεν μείνατε και τόσο ευχαριστημένες;

Αφήστε που κατά κανόνα αυτό προϋποθέτει να χρησιμοποιήσετε σίδερο μαλλιών, το οποίο πληγώνει πολύ τις τρίχες.

Ξεχάστε τα αυτά. Με το απίστευτο κόλπο που θα δείτε παρακάτω, μπορείτε να πετύχετε look με φυσικά σπαστά μαλλιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε.

Η επαγγελματίας στυλίστρια Olivia Smalley μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια απίθανη τεχνική με το όνομα #blowthebottle. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το πιστολάκι σας και ένα… πλαστικό μπουκάλι!

Πώς γίνεται το κόλπο με το μπουκάλι για φυσικά σπαστά μαλλιά

  1. Ανοίξτε μια τρύπα στην πλαϊνή πλευρά του μπουκαλιού στα μέτρα του ακροφυσίου από το πιστολάκι σας. Σκοπός είναι να μπορεί το πιστολάκι να ρίχνει αέρα μέσα στο μπουκάλι.
  2. Περάστε μια τούφα από τα μαλλιά σας μέσα από το πάνω μέρος του μπουκαλιού. Εν ανάγκη, ανοίξτε ακόμα πιο πολύ το στόμιο, για να μεγαλύτερη ευκολία.
  3. Τώρα ρίξτε ζεστό αέρα με το πιστολάκι μέσα στο μπουκάλι και αφήστε τα μαλλιά να “στροβιλιστούν” για μερικά δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο στην σχετική ανάρτηση από την Olivia Smalley:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

⁉️Did this hack just BREAK THE INTERNET?! Died. Dead. A water bottle? Is this real life? ⠀ ⠀ I saw this on @asil page and I had to do a tutorial immediately!! I said to myself, there is NO WAY this will actually work. ⠀ ⠀ WELP! Here’s another #omghack for you. TAG your friends below 👇🏻👇🏻and if you try it I’d love to see it!! ⠀ ⠀ #blowthebottlechallenge #omgartistry #oliviasmalley #socialsavvystylist #blondespecialist #licensedtocreate #cosmoprofbeauty #daviehairstylist #FortLauderdalehairstylist #miamihairstylist #socialqueen #Cosmoprofartisticteam #trendinghair #viralhair #modernsalon #hudabeauty @hudabeauty @shophudabeauty @hairvideodiary

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Smalley OMG Artistry (@omgartistry) στις

h4>

Προσοχή σε δύο πράγματα:

  1. Ρυθμίστε το πιστολάκι σας σε μέτρια ζεστό αέρα και όχι πολύ καυτό
  2. Χρησιμοποιήστε σχετικά παχύ πλαστικό μπουκάλι, για να είναι πιο ανθεκτικό στην θερμοκρασία από τον ζεστό αέρα.

    Πηγή:iatropedia.gr