Τι λέει το σχήμα του κραγιόν σας για το χαρακτήρα σας;

Τι λέει το σχήμα του κραγιόν σας για το χαρακτήρα σας;

Το σχήμα του φανερώνει πολλά για την προσωπικότητά σας.

Πηγαίνετε μία βόλτα στο συρτάρι που έχετε όλα τα κραγιόν σας. Σίγουρα έχετε πάρα πολλά, όλα με διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά όλα μα όλα έχουν κάτι κοινό: το σχήμα τους. Νομίζατε πως είναι απλά ένα προϊόν που κουβαλάτε καθημερινά μαζί σας και βάφετε τα χείλη σας; Πόσο λάθος κάνετε! Τα κραγιόν αποκαλύπτουν τα πάντα για εσάς και τον χαρακτήρα σας, ανάλογα με το σχήμα που παίρνουν αφού ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε.

lipsticksΠολύ κοντά στο αρχικό σχήμα του κραγιόν: Είστε πιστές στους κανόνες, λειτουργείτε πάντα βάση προγράμματος, ενώ δεν σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή ή να απογοητεύετε τους γύρω σας.

Εντελώς φλατ: Είστε ετοιμόλογες, αστείες και έξυπνες, αλλά δύσκολα θα έρθετε σε ρήξη με τους γύρω σας, ακόμα κι αν πιστεύετε πως έχετε δίκαιο.

Στρογγυλεμένο περίγραμμα με μυτερό κέντρο: Μπορεί να είστε ελαφρώς πεισματάρες και υπερβολικές, κανείς όμως δεν θα πει πως δεν είστε αξιαγάπητες. Θέλετε να περιτριγυρίζεστε από τους αγαπημένους σας ανθρώπους, ενώ η οικογένεια είναι ότι πιο σημαντικό έχετε.

Καμπυλωτό: Σας αρέσει να βγαίνετε συνέχεια έξω, αλλά ταυτόχρονα είστε απίστευτα δημιουργικές και φέρνετε εις πέρας οτιδήποτε αναλάβετε.

Στρογγυλεμένο: Ήρεμες, σταθερές, γενναιόδωρες και cool, αγαπάτε να μένετε σπίτι με φίλους ή να ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ίσιο με καμπυλωτό περίγραμμα: Ζείτε έντονα την κάθε στιγμή, δεν βαριέστε ποτέ, λατρεύετε τα ταξίδια και η λίστα με τους φίλους σας είναι ατελείωτη.

Διαγώνιο: Ο ορισμός της ηγετικής φιγούρας, είστε πολύ φιλόδοξη, τελειομανής και θέλετε πάντα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής.

Καμπυλωτό με έντονη γωνία στην άκρη: Ενθουσιάζεστε εύκολα, είστε πολύ δημιουργικές και κοινωνικές, ενώ κάποιες φορές πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Πηγή:instyle.gr