Κατερίνα Καινούργιου: Μόλις έβαλε το απόλυτο little black φόρεμα!

Κατερίνα Καινούργιου: Μόλις έβαλε το απόλυτο little black φόρεμα!

Από τα πιο ωραία που έχουμε δει!

Η Κατερίνα Καινούργιου μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις, ενώ σπάνια προτιμάει τα πιο minimal looks. Έντονα χρώματα, oversized αξεσουάρ, παπούτσια με μεγάλες φιάπες είναι μερικές από τα συχνές στιλιστικές της προτιμήσεις. Μερικές φορές μας αρέσει η glam της εικόνα, ενώ άλλες τη θεωρούμε λίγο too much δεδομένου της πρωινής ζώνης μετάδοσης της εκπομπής της.

Ωστόσο, όταν αποφασίζει να είναι πιο απλή και λιτή, με all time classic κομμάτια την αγαπάμε λίγο περισσότερο! Ένα από αυτά τα διαχρονικά looks που αγαπούν όλες οι γυναίκες, όλων των ηλικιών και όλων των σωματοτύπων είναι το little black dress. Σέξι και μυστηριώδες, απλό και συνάμα άκρως εντυπωσιακό, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουμε καμία απολύτως προσπάθεια!


Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τίμησε την τάση της σεζόν, που ακούει στο όνομα one shoulder και έβαλε το μαύρο μίνι φόρεμά της. Μάλιστα, δεν το συνδύασε με κάποιο αξεσουάρ ή ζώνη και αποφάσισε να το αφήσει εντελώς minimal- αυτό ήταν και που μας άρεσε περισσότερο! Σε πολύ μίνι μήκος, άφησε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της και περπάτησε δίπλα στην θάλασσα. Τα μαλλιά της τα είχε στο αγαπημένο της χτένισμα, τις ανέμελες μπούκλες και πιο κοντά στο αγαπημένο της μακρύ μήκος, μιας και πρόσφατα αποχωρίστηκε το καλόγουστο καρέ που έκανε στην αρχή της σεζόν.

Το μακιγιάζ της ήταν εξίσου απλό και διακριτικό, χωρίς να έχει υπερτονίσει ούτε το eyelook ούτε τα χείλη της. Με nude κραγιόν και φυσικούς τόνους σε γενικές γραμμές, μας υπενθύμισε γιατί την προτιμάμε έτσι!

Πηγή:instyle.gr