Σε μια εβδομάδα διέλυσε τη Μέγκαν Μαρκλ -Με ροζ Gucci τουαλέτα η Κέιτ Μίντλετον (εικόνες)

Σε μια εβδομάδα διέλυσε τη Μέγκαν Μαρκλ -Με ροζ Gucci τουαλέτα η Κέιτ Μίντλετον (εικόνες)

Το στιλ της φαίνεται να έχει ξαναβρεί η Κείτ Μίντλετον, η οποία μετά από μερικές αποτυχημένες εμφανίσεις, έχει επιστρέψει στην παλιά, safe της επιλογή…τα αέρινα, ρομαντικά φορέματα.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Κέμπριτζ βρέθηκε χτες στο μουσείο Victoria & Albert ώστε να παρακολουθήσει μία εκδήλωση για τις 100 γυναίκες με ηγετικό ρόλο στο τομέα των οικονομικών

Με φίνο φόρεμα Gucci εμφανίστηκε χτες η Κέιτ Μίντλετον.Με φίνο φόρεμα Gucci εμφανίστηκε χτες η Κέιτ Μίντλετον.

Τα βρετανικά μέσα λοιπόν δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν την στιλιστική της επιλογή, καθώς η Κείτ Μίντλετον εμφανίστηκε με ένα αέρινο πλισέ φόρεμα του οίκου Gucci σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του σομόν.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, λοιπόν, εμφανίστηκε χαμογελαστή και κεφάτη στην είσοδο του μουσείου, ενώ πολλοί πίστεψαν πως δεν ήταν τυχαίο που φόρεσε ένα τόσο ρομαντικό φόρεμα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Δούκισσα έδωσε χτες το παρών σε εκδήλωση στο μουσείο Victoria & Albert Η Δούκισσα έδωσε χτες το παρών σε εκδήλωση στο μουσείο Victoria & Albert

Πάντως παρ΄όλο που το φόρεμα ήταν μία πολύ καλή επιλογή, καθώς το πτυχωτό τούλι και οι απαλές αποχρώσεις του ροζ «έδεναν» τέλεια μεταξύ τους, η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να βάλει πάλι τις γόβες που φόρεσε την Κυριακή στα BAFTA 2019, οι οποίες και έχουν την υπογραφή του οίκου Oscar de la Renta και κοστίζουν 580 λίρες.

Και όπως φαίνεται ήταν απαστράπτουσα...Και όπως φαίνεται ήταν απαστράπτουσα…

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε αυτή την φορά χωρίς τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης βγήκε κρατώντας μία ανθοδέσμη από το μουσείο και χαιρέτησε όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω για να την δουν.

Πηγή:  iefimerida.gr