Η Άση Μπήλιου αναλύει τις πλανητικές αλλαγές, που θα πραγματοποιηθούν το μήνα Μάρτιο και πως αυτές θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια.

Η Αφροδίτη «μετακόμισε» στον Υδροχόο, φέρνοντας εξελίξεις σε ερωτικά και οικονομικά για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους. Ο Άρης μέχρι το τέλος Μαρτίου θα παραμείνει στον Ταύρο, φέρνοντας εξελίξεις στις ζωές Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων κυρίως του πρώτου δεκαημέρου. Ο Ερμής από τις 5/3 μέχρι τις 28/3 θα είναι σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Η πιο σημαντική όμως πλανητική αλλαγή είναι αυτή του Ουρανού, που εγκαθίσταται στις 6/3 στο ζώδιο του Ταύρου και θα μείνει μέχρι το 2026. Η Άση Μπήλιου με την αστρολόγο Άντζελα Τίκη αναλύουν πως ο Ουρανός, ο πλανήτης των απροσδόκητων αλλαγών και των απρόβλεπτων γεγονότων, θα «λειτουργήσει» από το σταθερό ζώδιο του Ταύρου για όλους τους εκπρόσωπους του ζωδιακού στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

Ποιοι θα ευνοηθούν και σε ποιους θα δοθούν ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν για να έχουν θετικά αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Μάρτιο:

Πηγή:womantoc.gr,  StarTvGreece