Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε για τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα δεκάδες αρνητικά σχόλια

Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε για τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα δεκάδες αρνητικά σχόλια

Η Μαρία Κορινθίου είπε να ντυθεί λαγός για το Πάσχα αλλά όλα πήγαν λάθος.

Το ότι η Μαρία Κορινθίου δεν θέλει να κρύβει την [email protected] xy πλευρά της από τους λογαριασμούς της στα social media σίγουρα το έχεις εμπεδώσει ως τώρα. Και αυτό φυσικά είναι πάντα θεμιτό και το επικροτούμε αφού κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να αισθάνεται [email protected] xy και να προβάλει τον εαυτό της όπως ακριβώς θέλει. Αλλά όπως μάλλον έμαθε σήμερα η ηθοποιός, υπάρχουν οι κατάλληλες και ακατάλληλες περιστάσεις να ανεβάσεις μια [email protected] xy φωτογραφία σου και να τη συνοδέψεις από μία κατάλληλη η ακατάλληλη λεζάντα. Στην περίπτωσή μας η ακατάλληλη περίσταση είναι να ντυθείς [email protected] xy λαγουδάκι τη Μεγάλη Δευτέρα για να ευχηθείς μια «Υπέροχη Μεγάλη Εβδομάδα» σε όλους. Όλα λάθος.

Η Μαρία Κορινθίου δεν πρέπει να το σκέφτηκε ιδιαίτερα όταν μοιράστηκε τη φωτογραφία της, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την ενημερώσουν για την ακαταλληλότητα του outfit σε σχέση με την εποχή του Πάσχα («Είσαι πολύ ωραίο κουνελάκι αλλά δε γιορτάζει ο Χιού Χέφνερ(προφανώς)», έγραψε χαρακτηριστικά ακόλουθος της), ενώ οι περισσότεροι σχολίασαν την έλλειψη νοήματος στην ευχή. «Εντωμεταξύ το να έχετε μια υπέροχη (?!) μεγάλη βδομάδα είναι σαν να λέμε στους συγγενείς κάποιου που πέθανε και του χρόνου» έγραψε ένας χρήστης του Instagram, ενώ άλλος συμπλήρωσε:«Δε σου είπε κάποιος οτι «καλή Μεγάλη Εβδομάδα» δε λέγεται σαν έκφραση; Νιώστε λίγο ρε! Αλλού είσαι;». Σε ποιο σκληρούς τόνους ένα ακόμα χαρακτηριστικό του κλίματος των σχολίων μήνυμα, έγραφε: «Υπέροχη Μ. Εβδομάδα λέει η άλλη. Άμα είναι απαίδευτος και αγράμματος ο άνθρωπος».

Το νόημα το έπιασες και η αλήθεια είναι ότι η Μεγάλη Εβδομάδα με το κατανυκτικό κλίμα της, είναι μία περίοδος που για όσους πιστεύουν θεωρείται περίοδος πένθους, πολύ μακριά από το ανάλαφρο και sexy κλίμα της φωτογραφίας. Αλλά τα λάθη είναι ανθρώπινα. Πάντως η Μαρία Κορινθίου παρότι το συνηθίζει σε άλλες περιστάσεις, αυτή τη φορά δεν έχει απαντήσει δημόσια στους επικριτές της. Ίσως να την έπιασε το βαρύ κλίμα των ημερών εντέλει.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Mariakorinthiou

Πηγή:ladylike.gr