Οι καλεσμένοι σας θα κοιτούν με ανοιχτό το στόμα τον τοίχο σας αν κάνετε αυτό!

Οι καλεσμένοι σας θα κοιτούν με ανοιχτό το στόμα τον τοίχο σας αν κάνετε αυτό!

Σας έχουμε τις πιο απλές συμβουλές για αρχάριους που δεν γνωρίζουν πολλά από διακόσμηση αλλά παρόλα αυτά θέλετε να διακοσμήσετε όμορφα τους τοίχους σας.

Αρχίστε να σκέφτεστε κάθε τοίχο τους σπιτιού σας ως έναν λευκό καμβά πάνω στον οποίο μπορείτε να εκφράσετε το προσωπικό σας στιλ.

Αν δεν γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε για να διακοσμήσετε σωστά έναν άδειο τοίχο τότε πάρτε τα όλα από την αρχή. Δείτε ποιο είναι το στιλ του χώρου σας. Έχει χρώμα και πολλά διακοσμητικά ή είναι μίνιμαλ με γήινες αποχρώσεις; Έπειτα σκεφτείτε την αίσθηση που θέλετε να σας βγάζει ο χώρος σας μετά τη διακόσμηση των τοίχων.

Δείτε παρακάτω 5 ιδέες που σας προτείνουμε εμείς και πάρτε τις αποφάσεις σας.

Ένα μεγάλο statement έργο τέχνης Διαλέξτε μια εικόνα που σας λέει κάτι και θεωρείτε ότι θα σας αρέσει να κοιτάτε κάθε μέρα και έπειτα βάλτε την στον τοίχο σας σε μεγάλες διαστάσεις. Ένα μεγάλο έργο τέχνης σίγουρα μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις και να τραβήξει όλα τα βλέματα πάνω του.

Ενδιαφέροντες καθρέφτες Εναλλακτικά, αντί για πίνακες μπορείτε να βάλετε κάποιον μεγάλο, όμορφο καθρέφτη. Ένας μεγάλος vintage καθρέφτης μπορεί να κάνει θαύματα σε έναν μικρό χώρο ενώ αρκετοί μικρότεροι καθρέφτες θα δημιουργήσουν ένα όμορφο οπτικό εφέ.

Κρεμάστε κάτι πέρα από πίνακες και καθρέφτες Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κρεμάσετε σε έναν τοίχο. Αντικείμενα όπως φυτά, χαλιά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε μπορούν να κρεμαστούν από έναν τοίχο.

Gallery στον τοίχο Αν το ένα και μοναδικό έργο τέχνης στον τοίχο δεν σας αρέσει σαν ιδέα μπορείτε να επενδύσετε σε μια όμορφη gallery με πολλά μικρά πινακάκια τοποθετημένα με συμμετρία ή χωρίς στον τοίχο σας.

Ταπετσαρία Οι ταπετσαρίες είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά έναν χώρο. Επιλέξτε μια ταπετσαρία που σας εκφράζει και βάλτε την σε έναν μόνο τοίχο.

Πηγή: spirossoulis.com