Τι δείχνει το σχήμα του ποδιού για την προσωπικότητά σας

Τι δείχνει το σχήμα του ποδιού για την προσωπικότητά σας

Το ελληνικό πόδι

Τι δείχνει το σχήμα του ποδιού για την προσωπικότητά σας

Το ελληνικό πόδι είναι επίσης γνωστό και ως «πόδι της φλόγας» -κανείς δεν ξέρει γιατί!- και χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού είναι μακρύτερο από το πρώτο που είθισται να είναι πιο μεγάλο και μακρύ.

Αν έχεις αυτόν τον τύπο ποδιού τότε, ή έχεις καλλιτεχνική φλέβα ή είσαι εξαιρετικά αθλητική. Είσαι γεννημένη αρχηγός και δεν σου αρέσει να συμβιβάζεσαι. Το μόνο πράγμα στο οποίο δέχεσαι την μετριότητα είναι ο καφές σου- και αυτός ανάλογα τα κέφια σου! Σου αρέσει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και δεν χάνεις ευκαιρία να δείξεις σε όλους τα προτερήματά σου.

Θεωρείσαι η ψυχή της παρέας, όμως, κάποιες φορές το παρακάνεις με τα αστεία σου.

Το ρωμαϊκό πόδι

Τι δείχνει το σχήμα του ποδιού για την προσωπικότητά σας

Στο ρωμαϊκό πόδι τα τρία πρώτα δάχτυλα βρίσκονται στην ίδια ευθεία με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού-αν και έχουν «καθοδική» πορεία συγκριτικά.

Μπορεί αυτός ο τύπος ποδιού να είναι κοινός, αλλά όσοι γεννήθηκαν με ρωμαϊκό πόδι είναι εξωστρεφείς, κοινωνικοί και πάρα πολύ χαρισματικοί. Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να δοκιμάζουν καινούριες κουζίνες. Ειδικά οι γυναίκες τείνουν να αλλάζουν χρώματα στα μαλλιά τους πολύ συχνά-διότι βαριούνται εύκολα.

Φήμες μάλιστα λένε ότι είναι πολύ ερωτικές…

Το αιγυπτιακό πόδι

Τι δείχνει το σχήμα του ποδιού για την προσωπικότητά σας

Άλλος ένας κοινός τύπος ποδιού είναι ο αιγυπτιακός, ο οποίος ξεχωρίζει για το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού που είναι και το μεγαλύτερο, ενώ τα υπόλοιπα είναι πιο λεπτά. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ολόκληρο το πόδι βρίσκεται σε κλίση!

Τι δηλώνει όμως αυτό για την προσωπικότητά σου; Είσαι μυστηριώδης και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Διαθέτεις μια έντονη εσωτερική δύναμη που σε κάνει αξιοπρόσεκτη στους γύρω σου.

Ξέρεις να μαγνητίζεις τα βλέμματα, αλλά και να επιβάλλεσαι με έναν μοναδικό τρόπο που δύσκολα γίνεται αντιληπτός. Μπράβο!

Το…χωριάτικο πόδι

Τι δείχνει το σχήμα του ποδιού για την προσωπικότητά σας

…ή αλλιώς το «πόδι του αγρότη»-πάλι χωρίς κανείς να ξέρει το γιατί! Σε αυτόν τον τύπο ποδιού όλα τα δάχτυλα είναι σχεδόν ίδια σε μήκος.

Αν έχεις τέτοιο πόδι τότε ανήκεις σε μια μικρή, ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων που έχουν απίστευτα αποθέματα υπομονής και επιμονής. Παρόλο που κάποιοι μπορεί να σε αποκαλέσουν αναποφάσιστη, είσαι στην πραγματικότητα πραγματίστρια και ό,τι κάνεις γίνεται κατόπιν ώριμης σκέψης. Ξέρεις να διαπραγματεύεσαι, αλλά και να γίνεσαι αδίστακτη όταν χρειάζεται.

Μπορεί το πόδι σου να είναι…χωριάτικο, αλλά το ταμπεραμέντο σου είναι βασιλικό!

Fun fact

Aν έχεις τη δυνατότητα να διαχωρίζεις το μικρό σου δαχτυλάκι από τα υπόλοιπα κρύβεται μέσα σου μια επαναστάτρια. Είσαι ανεξάρτητη, φιλομαθής και δεν το βάζεις εύκολα κάτω!

Πηγή και φωτογραφίες: cosmopolitan.in, mama365.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ