Τα 3 πιο βαρετά ζώδια -Πραγματικά… σκυλοβαριέσαι μαζί τους

Τα 3 πιο βαρετά ζώδια -Πραγματικά… σκυλοβαριέσαι μαζί τους

Μία από τις ερωτήσεις που κάνουν αρκετοί όταν βγαίνουν με κάποιον για πρώτη φορά για να σπάσει ο πάγος, είναι το τι ζώδιο είναι, πιστεύουν δεν πιστεύουν σε αυτά.

Είναι γεγονός ότι με κάποια ζώδια ταιριάζουμε πιο πολύ και με κάποια λιγότερο. Με μερικά περνάμε υπέροχες στιγμές, ενώ με άλλα κοιτάμε κάθε τρεις και λίγο το ρολόι ανυπομονώντας να περάσει η ώρα και να απαλλαγούμε από την παρέα τους.

«Το ’ξερα!» είναι η συνήθης αντίδραση, με το άκουσμα του ζωδίου, είτε για αρνητικούς, είτε για θετικούς λόγους. Βέβαια, κάθε ζώδιο πιστεύει ότι είναι το καλύτερο και δύσκολα θα παραδεχτεί τα «στραβά» του. Κατά γενική ομολογία όμως, υπάρχουν 3 ζώδια, τα οποία σε κάνουν να πλήττεις στο λεπτό, μιας και δεν έχουν συνήθως κάτι ενδιαφέρον να συζητήσεις μαζί τους.

Και αφού είδαμε ποια ζώδια βαριούνται εύκολα στη σχέση τους, καθώς και τους τρόπους για να διατηρήσει κανείς το ενδιαφέρον του συντρόφου του, πάμε να δούμε τα 3 πιο βαρετά ζώδια γενικά.

1. Κριός
Ο Κριός; Μα πώς γίνεται, θα αναρωτηθείτε πολλοί. Μπορεί ο Κριός να θεωρείται ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια, είναι όμως και ένα από τα πιο πιεστικά. Δεν είναι καθόλου ευέλικτος και θέλει συνεχώς να επισημαίνει την κυριότητά του, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα κουραστικό. Ποιος θα ήθελε να συζητά με έναν ισχυρογνώμονα που δεν είναι καλός ακροατής και που νομίζει συνεχώς πως τα ξέρει όλα; Καθόλου διασκεδαστικό αυτό. Το ισχυρό του «εγώ» επισκιάζει πολλές φορές τα θετικά του στοιχεία.

2. Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι η κλασική περίπτωση βαρετού ανθρώπου. Είναι βαρύς με ένα ιδιαίτερο χιούμορ, που για πολλούς φτάνει κάποιες φορές στα όρια του προσβλητικού. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί υπό τον αστερισμό του, είναι αδιάλλακτοι στις απόψεις τους και δεν αλλάζουν εύκολα συνήθειες, ακόμα κι αν αυτές είναι επιβλαβείς. Επίσης, πολλοί τους χαρακτηρίζουν ψυχρούς και σνομπ, καθώς συνήθως κρίνουν τους ανθρώπους από το οικονομικό και κοινωνικό τους status.

3. Ιχθύες
Για μερικούς οι Ιχθύες είναι τα όμορφα χρυσόψαρα της γυάλας και για άλλους αδίστακτοι… καρχαρίες! Συχνά μελαγχολούν και παρασύρουν και τους δίπλα τους σε αυτή τη θλίψη, ενώ αρκετές φορές γίνονται θύματα των άλλων. Ποιος θα ήθελε να έχει στην παρέα του έναν μουρτζούφλη που αποζητά συνεχώς την προσοχή; Επίσης, οι Ιχθύες έχουν την ανάγκη να εξαρτώνται από τους άλλους και προσκολλώνται πάνω τους, με αποτέλεσμα να τους «πνίγουν». Γι’ αυτό και δεν έχουν και πολλούς φίλους. Η ευαισθησία τους, τούς κάνει αρκετά εύθικτους, οπότε δύσκολα θα συζητήσεις κάτι μαζί τους χωρίς να παρεξηγηθούν.

Πηγή: iefimerida.gr