Η κορυφαία απόχρωση μανικιούρ του χειμώνα!

Η κορυφαία απόχρωση μανικιούρ του χειμώνα!

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τη μόδα, στην ομορφιά συχνά μερικά πολύ «βασικά» items είναι εκείνα που αλλάζουν τελείως ένα λουκ, αυτά χωρίς τα οποία δεν μπορούμε να φανταστούμε την καθημερινότητα μας.

Ο λόγος απλός. Συνδυάζονται πανεύκολα σχεδόν με τα πάντα και κολλάνε με όλα, από το βράδυ μέχρι το πρωί.

Δεν έχει σημασία αν τα έχουμε δει ξανά και ξανά, τα έχουμε φορέσει για χρόνια και πλέον μπορούν να χαρακτηριστούν ακόμα και βαρετά. Κάποια προϊόντα μακιγιάζ είναι εδώ για να μας σώσουν τη ζωή και να μας ξεαγχώσουν, αφού πολλές φορές τα σίγουρα μονοπάτια είναι τα πιο αποτελεσματικά

Μιλώντας για βερνίκια νυχιών και για τις τάσεις στο μανικιούρ της νέας σεζόν σχεδόν τίποτα δεν αλλάζει. Κι αυτό γιατί η κορυφαία απόχρωση και αυτού του χειμώνα θα είναι αυτή που έχουν όλες δοκιμάσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν, την έχουμε λατρέψει και δεν θέλουμε να την βγάλουμε από τη ζωή μας.

Είναι το βουργουνδί, ένα χρώμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τις χειμερινούς μήνες, μία απόχρωση με διάρκεια που δεν χορταίνεται εύκολα κυρίως γιατί κυκλοφορεί σε αμέτρητες αποχρώσεις.

Από βαθύ και σκοτεινό μπορντώ μέχρι απαλό και τρυφερό, εκείνο που προσεγγίζει αρκετά το κόκκινο, το βουργουνδί εκπέμπει ζεστασία σε κάθε κίνηση του χεριού μας και κάνει τα δάκτυλα να δείχνουν τόσο καθαρά, τόσο περιποιημένα.

Η κορυφαία απόχρωση μανικιούρ του χειμώνα!
Η κορυφαία απόχρωση και αυτού του χειμώνα θα είναι αυτή που έχουν όλες δοκιμάσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν, την έχουμε λατρέψει και δεν θέλουμε να την βγάλουμε από τη ζωή μας. 
Πηγή: womantoc.gr