Υπάρχει ένα κόλπο που θα σας απαλλάξει μια και καλή από αυτό το πρόβλημα.
Αντί να φυλάτε την πλαστική σας μεμβράνη στο ντουλάπι ή το συρτάρι της κουζίνας, φυλάτε την στην κατάψυξη. Αυτό που συμβαίνει όταν την βάζετε στην κατάψυξη είναι να μειώνεται ο στατικός ηλεκτρισμός με αποτέλεσμα να μην κολλάει πάνω στον εαυτό της.
Έτσι θα μπορείτε να κόβετε το τέλειο κομμάτι για το κάθε μπολ σας. Μετά από μερικά λεπτά που θα επανέρχεται σε θερμοκρασία δωματίου θα λειτουργεί όπως και πριν. Θα είναι το ίδιο κολλώδης με πριν.
Δείτε 17 χρήσεις τις μεμβράνης που, ίσως, δεν ξέρετε: