Πώς να είμαι ελκυστική; Οι 7 κινήσεις που συστήνουν οι experts

Πώς να είμαι ελκυστική; Οι 7 κινήσεις που συστήνουν οι experts

Δεν χρειάζεται να χάσεις κιλά, να ψιθυρίζεις στην κρεβατοκάμαρα ούτε να φορέσεις ζαρτιέρες για να νιώσεις σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Πώς να είμαι ελκυστική; Μια ερώτηση που μπορεί σίγουρα να παρεξηγηθεί γιατί εσύ μπορεί να νιώθεις ελκυστική χωρίς να χρειάζεσαι κανέναν από τους παρακάτω λόγους. Ωστόσο, αν διανύεις μία περίοδο που θέλεις ένα boost αυτοπεποίθησης ή να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό για να αισθανθείς εσύ – πρώτα απ’όλους – καλύτερα με εσένα, τότε οι παρακάτω συμβουλές των experts θα σε βοηθήσουν.

Ψεκάσου με το αγαπημένο σου άρωμα

«Η τέχνη του να φοράς το άρωμά σου μπορεί να γίνει από μόνη της σέξι», λέει η Sylvaine Delacourte, διευθύντρια ανάπτυξης αρωμάτων της Guerlain. «Όταν βάζεις μερικές σταγόνες στο λαιμό σου ή ψεκάζεις λίγο στα μαλλιά σου το βράδυ είναι μία υπενθύμιση της θηλυκότητάς σου που σου επιτρέπει να μαγεύεις.

«Μπορείς να φοράς κάτι κλασικά ρομαντικό, με πικάντικες ή φλοράλ νότες, ο τύπος του αρώματος όμως δεν έχει σημασία εφόσον σε κάνει να νιώθεις υπέροχη.

Στάσου ίσια

Πότε ήταν η τελευταία φορά που καμπούριασες και αισθάνθηκες γεμάτη αυτοπεποίθηση; Μάλλον ποτέ. «Κοίταξε τον τρόπο που στηρίζουν το σώμα τους οι χορεύτριες και οι αθλήτριες: τα ισχία τους είναι ευθυγραμμισμένα, οι ώμοι τους ίσιοι, δεν καμπουριάζουν.

Αποδίδουν ζωντάνια και ενέργεια», εξηγεί ο Martin Lloyd-Elliott, ψυχοθεραπευτής απόφοιτος του London Institute for the Study of Human Sexuality. Η yoga και το pilates μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της στάσης και την ευθυγράμμισή σου.