Απίστευτη Ρούλα Ρέβη -Εκανε μεσοθεραπεία στο πρόσωπο και δείχνει σαν 25χρονη (εικόνα)

Απίστευτη Ρούλα Ρέβη -Εκανε μεσοθεραπεία στο πρόσωπο και δείχνει σαν 25χρονη (εικόνα)

Η Ρούλα Ρέβη είναι μια δυναμική, όμορφη γυναίκα που μοιράζεται με το κοινό της στα social media, χι μόνο τις ρετουσαρισμένες της στιγμές, αλλά και αυτές τις πιο αυθεντικές. Τις στιγμές που είναι πραγματική, χωρίς φίλτρα και διορθώσεις.

Η γυναικεία ανασφάλεια μάς οδηγεί πολλές φορές στα libraries του κινητού προκειμένου να φτιάξουμε κάπως τις ατέλειές μας -χωρίς υπερβολές- ώστε να δείχνουμε αψεγάδιαστες. Λίγο οι μαύροι κύκλοι, οι ρυτιδούλες γύρω από το στόμα, το σπυράκι στο μέτωπο..όλες έχουμε ένα ευαίσθητο σημείο που θα θέλαμε να αλλάξουμε. Σε ένα ποστ της η αγαπημένη μας φωτογράφος και μαμά δύο παιδιών φωτογραφίζεται χωρίς φίλτρα και φώτοσοπ και το αποτέλεσμα είναι απίθανο!

Η φωτογράφος έχει κάνει μόλις μεσοθεραπεία και λάμπει ολόκληρη. Το πρόσωπό της δείχνει απίστευτα νεανικό και σφριγηλό με ομοιόμορφο χρώμα.

Τι είναι όμως η μεσοθεραπεία;
Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο πολλαπλών ενέσεων (μικροενέσεων). Φαρμακευτικές ουσίες, φυσικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, ακόμη και το ίδιο μας το αίμα(Μέθοδος PRP) εκχυλίζονται στο μεσόδερμα.
Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται σε πρόσωπο, μάτια και ντεκολτέ και αναζωογονεί το δέρμα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Θα δείτε αμέσως πιο ελαστικό, πιο σφριγηλό δέρμα, απαλλαγμένο από σημάδια γήρανσης, όπως είναι οι ρυτίδες.

Δείτε την εκπληκτική επιδερμίδα της Ρούλας Ρέβη.

Instagram @Roula.Revi

Πηγή: bovary.gr