Τα ζώδια με αρνητική ενέργεια -Βγάζουν «κακία», μείνετε μακριά

Τα ζώδια με αρνητική ενέργεια -Βγάζουν «κακία», μείνετε μακριά

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που μόλις κάθονται δίπλα σου, χωρίς καν να σου μιλήσουν, βγάζουν μια αρνητικότητα, με αποτέλεσμα να σε κάνουν να αισθάνεσαι μια «μαυρίλα». Συνήθως είναι άνθρωποι που ανήκουν σε τρία ζώδια.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, ένα από τα ζώδια που γίνεται καταπιεστικό μέσα στη σχέση, μπορεί να μεταμορφωθεί πολύ γρήγορα σε drama queen. Ακόμα και όταν όλα πάνε καλά στη ζωή του, θα τον δεις να κυκλοφορεί με κατεβασμένο το πρόσωπο και τη στεναχώρια ζωγραφισμένη στα μάτια του. Ολο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι περικυκλωμένος από μια αρνητική ενέργεια και να πετάει «χολή», όταν του λες κάτι θετικό που έγινε στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που πιστεύει ότι τα ξέρει όλα καλύτερα από τους άλλους. Αυτό τον κάνει να στάζει φαρμάκι για τους γύρω του και να δείχνει πως δεν του «καίγεται καρφί» για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό του. Οταν αρχίσει τις συγκρίσεις, μην του δίνεις σημασία.

Σκορπιός

Εδώ, ο αρνητισμός είναι περίεργος. Ο Σκορπιός, που λέει και πολύ εύκολα ψέματα, νοιάζεται πολύ για τους δικού του ανθρώπους, ωστόσο, αντιμετωπίζει τους άλλους με ιδιαίτερο κυνισμό. Ολο αυτό τον κάνει να φαίνεται μισάνθρωπος στους γύρω του με αποτέλεσμα πολλοί να απομακρύνονται λόγω της κακίας που βγάζει.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ