Δεν το πιστεύει κανείς: Το «ασχημόπαπο» του GNTM έγινε… Θεά μετά το πρώτο make over (εικόνα)

Δεν το πιστεύει κανείς: Το «ασχημόπαπο» του GNTM έγινε… Θεά μετά το πρώτο make over (εικόνα)

Η Ελευθερία Καρναβά άλλαξε και δεν το πιστεύουμε.

Η Ελευθερία Καρναβά είναι το κορίτσι που σχολιάστηκε πιο αρνητικά από οποιοδήποτε άλλο για τη συμμετοχή του στο GNTM.

Κυρίως δε μετά το golden pass, οι χρήστες του Twitter της χάρισαν διόλου κολακευτικά σχόλια, με την ίδια να αποδεικνύει σήμερα πως τελικά την έκριναν όλοι λάθος!

Απόδειξη; Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση των 24 κοριτσιών που πέρασαν στο σπίτι του GNTM, στην οποία η 20χρονη Ελευθερία μοιάζει άλλη γυναίκα. Χωρίς τα χαρακτηριστικά της γυαλιά, μακιγιαρισμένη και χτενισμένη από επαγγελματίες και με ύφος μοντέλου, δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά της εικόνα.

Η ανακοίνωση του Star αναφέρει τα εξής: 

«Η Ελευθερία είναι 20 χρονών και κατάγεται από την Αθήνα. Έχει κάνει σπουδές πάνω στον κινηματογράφο και θέλει να γίνει σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική και βλέπει πολλές ταινίες. Ονειρεύεται να κάνει καριέρα ως μοντέλο. Μέσω του modelling, επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητα για να μεταδώσει μηνύματα πάνω σε θέματα ηθικής. Θέλει να ποζάρει για το εξώφυλλο της ελληνικής – και όχι μόνο – Vogue, καθώς και να σκηνοθετήσει μία ταινία στο Hollywood.

Motto: O καθένας είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας και έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης. Όλοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε για το συλλογικό καλό».

Άραγε πόσο ακόμα θα την αλλάξουν στο επεισόδιο με την αλλαγή μαλλιών;

Δεν το πιστεύει κανείς: Το«ασχημόπαπο» του GNTM έγινε... Θεά μετά το πρώτο make over (Pic)
Πηγή: dailymedia.gr