Ολοι έχουν ξετρελαθεί με αυτό το βάζο -Το βλέπουμε στα πιο μοντέρνα διαμερίσματα (εικόνες)

Ολοι έχουν ξετρελαθεί με αυτό το βάζο -Το βλέπουμε στα πιο μοντέρνα διαμερίσματα (εικόνες)

H διακόσμηση γίνεται ένας δρόμος έκφρασης των συναισθημάτων μας. Καθρεπτίζει το μέγεθος της σημασίας που δίνουμε στις λεπτομέρειες. Καθετί μικρό έχει σημασία.

Ακόμα κι αν κάτι δεν μιλά, έχει φωνή και εκφράζεται δια του χρώματος, του σχήματός του και της αύρας του.  Αντικείμενα με υψηλή αισθητική μοιάζουν με μορφές ποιητικής έκφρασης.

O Λέο Μπουσκάλια είχε πει ότι «Ενα μοναδικό τριαντάφυλλο μπορεί να είναι ο κήπος μου. ένας μοναδικός φίλος, ο κόσμος μου». Ενα τριαντάφυλλο αρκεί για μπει ένα βάζο και να δημιουργήσει ένα μικρό διακοσμητικό ποίημα.

Τις τελευταίες σεζόν, στη διακόσμηση όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις καθαρές γραμμές. Στην διακριτική γοητεία της απλότητας. Τα λουλούδια στο βάζο δεν χρειάζεται να είναι πολλά για να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό απότελεσμα. Ενα λουλούδι αρκεί -και χρειάζεται ένα μικρό βάζο για σπίτι του.

Single-flower vases: βάζα ψηλά, γυάλινα ή κεραμικά, με λεπτό στόμιο, μίνιμαλ σχεδιασμό και λεπτότητα, ρομαντισμό και απλότητα, που χωρούν ένα ή δύο λουλούδια είναι το διακοσμητικό που δίνει όσο χώρο χρειάζεται ένα μόνο λουλούδι για να το βλέπουμε στον χώρο μας.

Γιατί κάθε λουλούδι είναι μοναδικό. Εύθραστο. Φτιαγμένο με σοφία. Ενα elegant βάζο, σαν αυτά που ακολουθούν στις φωτογραφίες, κι ένα λουλούδι είναι αρκετά για να φτιάξετε ένα «ποίημα» που θα εκφράζει αρμονία, ισορροπία, συναίσθημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Simple Saturday vibes.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rouse Home (@rouse_home) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

soliflore CYLINDRE brûlé en surface soliflore CYLINDRE burnt on the surface discover more via the link in bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OROS (@oros.store) στις

Πηγή: bovary.gr