Θαυματουργό ρόφημα εντατικής αποτοξίνωσης: Πώς θα αδυνατίσεις χωρίς να το καταλάβεις καν

Θαυματουργό ρόφημα εντατικής αποτοξίνωσης: Πώς θα αδυνατίσεις χωρίς να το καταλάβεις καν

Μία λαϊκή ρήση λέει ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Γι’ αυτό εάν θες να αλλάξεις το μεταβολισμό σου και να κάνεις αποτοξίνωση, δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις τη νέα αυτή συνήθεια που θα σε βοηθήσει να «ξεφουσκώσεις», να αισθανθείς υγιής και ταυτόχρονα να ξεφορτωθείς τα παραπανίσια κιλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ποιο είναι όμως το θαυματουργό ρόφημα που θα σε οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα; Μα φυσικά μια κούπα με πράσινο τσάι, μια φέτα από λεμόνι, λίγη κανέλα και χωρίς καθόλου προσθήκη ζάχαρης. Μια συνήθεια που δε θα τη βαρεθείς, πριν προλάβεις να την ξεκινήσεις, αλλά θα την αγαπήσεις χάρη στη θαυματουργή της δράση.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντικαταστήσεις τον πρωινό και απογευματινό σου καφέ με λίγο πράσινο τσάι, το οποίο δε θα δυσκολευτείς να το βρεις στο εμπόριο, καθώς υπάρχει άφθονο στα ράφια όλων των σούπερ μάρκετ.

Το πράσινο τσάι σε ζεστή ή κρύα μορφή είναι ένα διουρητικό ρόφημα που σταματάει τις λιγούρες, σε γεμίζει ενέργεια και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σου, σε αντίθεση με μία κούπα καφέ, που ενισχύει την κατακράτηση υγρών. Μάλιστα εάν συνδυαστεί σωστά με μία ισορροπημένη διατροφή, ένα είναι σίγουρο: ότι η απώλεια κιλών δε θα αποτελεί πια ένα άπιαστο όνειρο.

Πηγή:womantoc.gr