Του μοιάζει πολύ: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μαζί με την κόρη του, Αννα, επί σκηνής! (εικόνες)

Του μοιάζει πολύ: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μαζί με την κόρη του, Αννα, επί σκηνής! (εικόνες)

O αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου υποδύεται τον Δήμαρχο στην θεατρική παράσταση «Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια». Μαζί του, παίζει και η κόρη του, Αννα Κωνσταντίνου.

Το αριστούργημα του Στρατή Μυριβήλη «Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια» ανεβαίνει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή, στο Θέατρο Βέμπο, και η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης έγινε στις 30 Οκτωβρίου.Τη διασκευή, αλλά και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας. Στο επίκεντρο του συγγραφέα είναι μια απαγορευμένη ερωτική σχέση, με φόντο την κλειστή επαρχιακή ζωή στη Μυτιλήνη του Μεσοπολέμου.

Ο έφεδρος ανθυπολοχαγός, Λεωνής Δρίβας (Κωνσταντίνος Ασπιώτης), μετά την εθνική τραγωδία της Μικρασιατικής εκστρατείας, φτάνει στην πατρίδα του και συναντά τη νεαρή χήρα του αδελφικού του φίλου, Σαπφώ Βρανά (Λένα Παπαληγούρα). Μεταξύ των δύο πολύ ιδιαίτερων χαρακτήρων δημιουργείται ένα δυνατό πάθος, που έχει σαν εμπόδιο από τη μια την ενοχή απέναντι στον αδικοχαμένο νεκρό και από την άλλη τα ήθη της συντηρητικής κοινωνίας του νησιού.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του, μετρώντας 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της υποκριτικής. Φέτος το κοινό θα μπορεί να τον απολαύσει στο θέατρο μαζί με την κόρη του, Αννα, η οποία του μοιάζει πολύ.

Θεατρική πρεμιέρα για τον Γιώργο Κωνσταντίνου

Αλίκη Ζαχαροπούλου-Άννα Κωνσταντίνου-Χριστίνα Τσάφου-Γιώργος Κωνσταντίνου
Η Αννα Κωνσταντίνου στο θέατρο μαζί με τον πατέρα της
Αννα Κωνσταντίνου, Φωτογραφία: NDP photo agency
Άννα Κωνσταντίνου-Γιώργος Κωνσταντίνου μαζί στο θέατρο
Άννα Κωνσταντίνου-Γιώργος Κωνσταντίνου
Πρεμιέρα για την παράσταση «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια»

Πηγή: bovary.gr