Γιατί τα μωρά του Νοεμβρίου είναι ξεχωριστά σύμφωνα με τους επιστήμονες

Γιατί τα μωρά του Νοεμβρίου είναι ξεχωριστά σύμφωνα με τους επιστήμονες
Μπορεί όλα τα μωρά να είναι μοναδικά ανεξάρτητα από τον μήνα γέννησής τους, ωστόσο τα παιδιά του Νοεμβρίου έχουν κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Και επειδή αυτός ο μήνας έχει πλέον την τιμητική του, αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν ή περιμένουν να γεννηθούν όπου να’ ναι.

Είναι χαρούμενα

Από την φύση τους τα μωρά του Νοεμβρίου είναι πολύ χαρούμενα. Βρίσκουν ευχαρίστηση σε απλά πράγματα της καθημερινότητας και πάντα θα δώσουν σημασία σε αυτά που έχουν και όχι σε όσα τους λείπουν. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, όσοι γεννιούνται αυτόν τον μήνα έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη!

Είναι αριστερόχειρες

Έχει παρατηρηθεί πως οι περισσότεροι αριστερόχειρες είναι γεννημένοι τον Νοέμβριο. Και ειδικά οι άντρες! Τα αποτελέσματα μιας νευροεπιστημονικής έρευνας έδειξαν ότι οι αριστερόχειρες είναι πολύ πιο οξυδερκείς από τους δεξιόχειρες και μπορούν να κατανοήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Έχουν γερό σώμα

Οι μαμάδες που λαμβάνουν περισσότερη βιταμίνη D κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, γεννούν παιδιά με γερό σώμα. Μεγαλώνοντας γίνονται πολύ αθλητικά και έχουν παραπάνω αντοχή και δύναμη από τους συνομήλικούς τους.

Τους αρέσει ο ύπνος

Ενώ τα μωρά που είναι γεννημένα τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι λάτρεις του ξενυχτιού, τα μωρά που έχουν γεννηθεί του χειμερινούς μήνες και ειδικά τον Νοέμβριο λατρεύουν τον ύπνο. Παρόλο που είναι νυχτοπούλια, θα φροντίσουν να έχουν κοιμηθεί 8-10 ώρες την ημέρα.

Είναι γοητευτικά

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ράιαν Γκόσλιννγκ και η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι μερικοί από τους πιο γοητευτικούς ανθρώπους του Χόλιγουντ! Και φυσικά είναι γεννημένοι τον Νοέμβριο! Τα μωρά αυτού του μήνα, μεγαλώνοντας γίνονται πολύ γοητευτικές προσωπικότητες και κερδίζουν τους πάντες με το φλογερό ταμπεραμέντο τους.

Πηγή: mama365.gr