Αυτό το άρωμα είναι ο ορισμός της φρεσκάδας και της καθαριότητας!

Αυτό το άρωμα είναι ο ορισμός της φρεσκάδας και της καθαριότητας!

Το άρωμα είναι το σήμα-κατατεθέν μίας γυναίκας.

Υπάρχουν γυναίκες που αλλάζουν άρωμα κάθε φορά που τελειώνει αυτό που έχουν και άλλες που φοράνε το ίδιο σχεδόν σε όλη τη ζωή τους.

Άλλες πάλι παρότι αγαπούν τις έντονες και γλυκές μυρωδιές, τους καλοκαιρινούς μήνες επιλέγουν κάπως πιο ανάλαφρα και δροσερά.

Η beauty editor Shannon Lawlor που έχει στο σπίτι της μία μεγάλη γκάμα αρωμάτα και συγκεκριμένα, περισσότερα από 60, ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένα που αναδύει φρεσκάδα και είναι ο ορισμός της λέξης καθαριότητα και αυτό είναι το «Clean Reserve Skin [Reserve Blend] Eau de Parfum».

Αυτό το άρωμα είναι ο ορισμός της φρεσκάδας και της καθαριότητας!

«Μιλάω για το Clean Reserve Skin [Reserve Blend] Eau de Parfum ένα άρωμα που φόρεσα για πρώτη φορά μία ζεστή μέρα στο Λονδίνο. Είχα να πάω σε ένα μίτινγκ και σίγουρα δεν ήθελα να μυρίζω έντονα και δυσάρεστα. Από το πρώτο φφφφσσσσττττ άλλαξε η διάθεση μου. Ένα άρωμα λιγάκι αλμυρό, αλλά καθαρό και ολόφρεσκο που δίνει την εντύπωση ότι μόλις έχεις βγει από το ντους. Μυρίζει ακριβώς όπως θα έπρεπε να μυρίζει το καθαρό δέρμα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», σχολίασε η Βρετανίδα Lawlor, όταν της ζητήθηκε να προτείνει ένα άρωμα με αυτά τα χαρακτηριστικά.