6 τρόποι για να κάνεις το ντύσιμό σου να φαίνεται πιο ακριβό την άνοιξη!

6 τρόποι για να κάνεις το ντύσιμό σου να φαίνεται πιο ακριβό την άνοιξη!

Το κομψό ντύσιμο δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι καθαρά θέμα αισθητικής.

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τις καθημερινές σας εμφανίσεις δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με έξυπνους τρόπους, μπορούν τα κομμάτια που ήδη έχετε στην γκαρνταρόμπα σας να συνθέσουν εμφανίσεις σαν αυτές των street style icons του εξωτερικού που παραδίδουν μαθήματα στιλ.

Η άνοιξη πλησιάζει και ίσως να βρίσκεστε σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος της ντουλάπας σας. Αυτά που θα κρατήσετε, φροντίστε να είναι κομμάτια που σας ταιριάζουν πραγματικά, λόγω μεγέθους και στιλ. Ενα σικάτο ντύσιμο είναι το ντύσιμο που φαίνεται «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σας και σας κάνει να εκπέμπετε αυτοπεποίθηση.

Ακολουθούν οι τρόποι που κάνουν το ντύσιμο να φαίνεται από εσάς «μελετημένο».

1) Στα λευκά: Η μονοχρωμία πάντα κάνει την εμφάνισή μας να δείχνει πιο κομψή. Το λευκό ήταν, είναι και θα είναι το χρώμα που πάντα θα μας βγάζει από τη δύσκολη θέση και θα μας δείχνει στιλάτες.

2) Ενα statement κομμάτι: Ενα κομμάτι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ενα statement jacket μπορεί να αναβαθμίσει την εμφάνισή σας. Ενα κομμάτι-επένδυση.

#fashionista #style #trenchcoat #burberry #beige #slim #cuir #noir #pullgris #classe #elegant #fashion #moda #chic #look #karliekloss #blonde #intemporel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudine p (@chloe_clopia) στις

3) Παστέλ αποχρώσεις: Τα παστέλ χρώματα, όπως το ανοιχτό ροζ, το μωβ και το γαλάζιο δημιουργούν ρομαντικές εμφανίσεις, ιδιαιτέρως κομψές τις περισσότερες φορές.

6 τρόποι για να κάνεις το ντύσιμό σου να φαίνεται πιο ακριβό την άνοιξη!

4) Prints: Ρίγες ή floral. Θα είναι και τη φετινή σεζόν ψηλά στις προτιμήσεις. Αν ήδη διαθέτετε κομμάτια με τα εν λόγω prints στην γκαρνταρόμπα σας τολμήστε τα!

6 τρόποι για να κάνεις το ντύσιμό σου να φαίνεται πιο ακριβό την άνοιξη!

5) Back to basics: Μια παντελόνα, ένα σακάκι, ένα μάξι φόρεμα είναι κομμάτια που εξασφαλίζουν all time classic εμφανίσεις και σικάτο ντύσιμο.

6) Μια τσάντα-επένδυση: Μπορεί να αναδείξει την εμφάνισή σας. Ακόμα κι αν φοράτε ένα τζιν και ένα απλό Τ-Shirt, μια structured bag πάντα αναβαθμίζει τις εμφανίσεις μας.


Πηγή:bovary.gr