Δυο μυστικά για τα τηγάνισμα που θα κάνουν τη διαφορά στο φαγητό!

Δυο μυστικά για τα τηγάνισμα που θα κάνουν τη διαφορά στο φαγητό!

Πότε ρίχνουμε το αλάτι και που «ξεκουράζουμε» το φαγητό.

Τα φαγητά που περνάνε από το τηγάνι είναι συνήθως τα πιο νόστιμα, αλλά είναι «απαγορευμένος καρπός», καθώς έχει και πολλές θερμίδες συν του ότι είναι και βλαβερά για την υγεία.

Ωστόσο, με μέτρο μπορούμε να τα απολαμβάνουμε όλα. Υπάρχουν δύο μυστικά που , ίσως δεν γνωρίζεις, και μπορούν να απογειώσουν τα πιάτα σου.

Το πρώτο είναι ο χρόνος που πρέπει να ρίχνεις το αλάτι όταν τηγανίζεις και αυτός είναι πάντα όταν βγει από το τηγάνι το φαγητό, όταν το αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστεί.

Τα δεύτερο μυστικό αφορά σε αυτήν την φάση, πώς να μην χάσει το τραγάνισμά του. Πρέπει να αποφύγουμε να το βάλουμε σε κλειστό φούρνο. Το αφήνουμε σκεπασμένο με μία κουνουπιέρα για λίγο σε θερμοκρασία δωματίου,.

Extra tips: Αν το κόψετε πριν «ξεκουραστεί» θα χάσει όλα του τα υγρά, με αποτέλεσμα το πιάτο σας να στεγνώσει. Αν το κομμάτι κρέας που έχετε μπροστά σας είναι μικρό, αφήστε το για 5 λεπτά, ενώ αν είναι μεγαλύτερο, 20 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, τα υγρά του κρέατος θα συσσωρευτούν στο κέντρο, αφήνοντάς το ζουμερό.