Το κόλπο για να μην μαυρίσει το αβοκάντο που περίσσεψε!

Το κόλπο για να μην μαυρίσει το αβοκάντο που περίσσεψε!

Το αβοκάντο μπήκε στην διατροφή μας τόσο για την γεύση του όσο και για τη θρεπτική του αξία.

Το αβοκάντο είναι για πολλούς αγαπημένη επιλογή σαλάτα μας, ή για να αλείφουμε το ψωμί. Ωστόσο, είναι δύσκολο να διατηρηθεί στο ψυγείο, εφόσον το κόψουμε αλλά υπάρχει λύση για να αντέξει φρέσκο στο ψυγείο ακόμα και για μια εβδομάδα.

Αφού αφήσουμε το κουκούτσι με το αβοκάντο που περίσσεψε, θα χρειαστούμε ένα κρεμμύδι. Αντί να βάλουμε το αβοκάντο μας μέσα στο ψυγείο, το βάζουμε σε ένα μπολάκι μαζί με ένα μικρό καθαρισμένο κρεμμύδι από την πλευρά της φλούδας. Το κρεμμύδι θα τραβήξει την υγρασία και θα αφήσει το αβοκάντο ολόφρεσκο.