Τζίνα Αλιμόνου: Μας δείχνει πώς να καταπολεμήσουμε τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους στα μάτια με φυσικό τρόπο!

Τζίνα Αλιμόνου: Μας δείχνει πώς να καταπολεμήσουμε τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους στα μάτια με φυσικό τρόπο!

Θα χρειαστείτε μόνο μία πατάτα και πράσινο τσάι.

Η Τζίνα Αλιμόνου έχει δημιουργήσει και αυτή το δικό της κανάλι στο youtube, το «GoodLife by Gina», μέσα από το οποίο συμβουλεύει τις γυναίκες για σωστή διατροφή, ενώ αποκαλύπτει και μυστικά ομορφιάς.

Αυτή τη φορά καταπιάστηκε με το δύσκολο πρόβλημα του πρηξίματος των ματιών και τους μαύρους κύκλους. Μας δείχνει πώς να τα καταπολεμήσουμε με φυσικό και ανέξοδο τρόπο.

Όπως αναφέρει στο βίντεο φτιάχνει μία δική της «κρέμα» με πράσινο τσάι και πατάτα, η οποία είναι πλούσια σε άμυλο και περιέχει υδατάνθρακες και αρκετή βιταμίνη C, διεγείρει την κυκλοφορία στην περιοχή των ματιών, συστέλλει τα μικρά αγγεία και έτσι συμβάλλει στην καταπολέμηση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων.

Συνταγή:
Αφού πλύνετε καλά μια πατάτα μετρίου μεγέθους, μαζί με τη φλούδα, θα τη λιώσετε στο ραδβομπλέντερ ή θα την τρίψετε στον τρίφτη, όσο γίνεται πιο λεπτά (αν δεν έχετε ραβδομπλέντερ) και την ανακατεύετε με ¼ του φλυτζανιού πράσινο τσάι, το οποίο θα είναι κρύο.
Στη συνέχεια εφαρμόζετε το μείγμα σε βαμβάκι ή διπλή γάζα, δημιουργώντας ένα patch, και θα το αφήσετε στα μάτια σας 10-30 λεπτά.
Το αφαιρείται και ξεπλένετε με κρύο νερό. Μετά, μπορείτε να εφαρμόσετε κανονικά το τζελ ή την κρέμα σας.

Δείτε το βίντεο:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ