Το κόλπο για να κάνετε την πιο αφράτη ομελέτα!

Το κόλπο για να κάνετε την πιο αφράτη ομελέτα!

Θα χρειαστείτε ένα σουρωτήρι.

Είναι ένα από τα πιο γρήγορα και αγαπημένα φαγητά που μας λύνει τα χέρια όταν βιαζόμαστε και δεν προλαβαίνουμε να μαγειρέψουμε, ενώ και τα παιδιά την λατρεύουν.

Ο λόγος για την αγαπημένη μας ομελέτα.

Βέβαια, υπάρχουν πολλές παραλλαγές της αν θέλουμε να την κάνουμε πιο πλούσια σε γεύση. Ωστόσο, εμείς βρήκαμε το κόλπο για να φτιάξουμε την πιο απλή εκδοχή της στην πιο αφράτη της όψη.

Θα χρειαστείτε ένα απλό σουρωτήρι από το οποίο θα περάσετε τα χτυπημένα αυγά την ώρα που τα ρίχνετε στο τηγάνι και στο καυτό λάδι.

Επαναλαμβάνουμε, παίρνουμε ένα σουρωτήρι και το κρατάμε πάνω από το ζεστό τηγάνι, γυρίζουμε το μείγμα από τα χτυπημένα αυγά στο σουρωτήρι και με τη βοήθεια μιας κουτάλας πιέζουμε να βγει το αυγό στο τηγάνι.

Περιστρέφουμε ελαφρά την ομελέτα στο τηγάνι και αφαιρούμε, όσο έχει ακόμη ελαφρύ κίτρινο χρώμα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με πολλές υπέροχες ιδέες για συνταγές με αυγά και στο 1:10 θα βρείτε το παραπάνω κόλπο: