H Tζίνα Αλιμόνου μάς δείχνει το ανέξοδο μυστικό της για λιγότερες ρυτίδες

H Tζίνα Αλιμόνου μάς δείχνει το ανέξοδο μυστικό της για λιγότερες ρυτίδες

Απλά θα χρειαστεί να αφιερώνεις  5 λεπτά στον εαυτό σου.

Η Τζίνα Αλιμόνου έχει δημιουργήσει και αυτή το δικό της κανάλι στο youtube, το «GoodLife by Gina», μέσα από το οποίο συμβουλεύει τις γυναίκες για σωστή διατροφή, ενώ αποκαλύπτει και μυστικά ομορφιάς.

Αυτή τη φορά επέλεξε να μας μιλήσεις πως αντιμετωπίζει τις ρυτίδες με έναν απλό και φυσικό τρόπο. Ακολουθεί τη μέθοδο «tapping» για να τις αντιμετωπίσει, δηλαδή το ελαφρύ χτύπημα.

Από το κάθε μας χέρι χρησιμοποιούμε τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο και κάθε περιοχή τη δουλεύουμε 5 φορές. Μπορούμε να επιμείνουμε στα σημεία που βλέπουμε ρυτίδες, ενώ τα χτυπήματα δεν πρέπει να μας πονάνε.Τόνισε, επίσης, ότι επειδή είναι φυσικός ο τρόπος πρέπει να υπάρχει συνέπεια, να το κάνουμε δηλαδή τακτικά.

Δείτε την εκτέλεση της μεθόδου από την ίδια  από το 5ο λεπτό:

Όπως εξηγεί: «Ξεκινάμε τη χρονιά δυναμικά με τη μέθοδο Τapping/ Collagene Booster- μια πολύ απλή αλλά ταυτόχρονα ευεργετική φυσική θεραπεία με σκοπό τη φυσική ομορφιά! Πρόκειται για μία σύγχρονη μέθοδο, η οποία συνιστά να κάνουμε ελαφρά χτυπηματάκια σε όλο το σώμα και κυρίως σε κάποια συγκεκριμένα βελονιστιστικά σημεία, με στόχο τη θεραπεία διαφόρων δυσλειτουργιών του οργανισμού μας που σχετίζονται με το άγχος.

Στον τομέα της ομορφιάς, αντίστοιχα, προτείνονται μικρά χτυπηματάκια με τα δάχτυλά μας στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με σκοπό να ηρεμήσουν οι μύες του προσώπου και να τονωθούν! Αυτή η μέθοδος ενεργοποιεί παράλληλα τη δράση των ινοβλαστών (κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο) και βοηθά στην παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου! Είναι μια πολύ απλή μέθοδος, που εάν κάνετε καθημερινά θα τονώσετε το πρόσωπο σας και θα γίνει πιο σφριγηλό, με τόνο και λιγότερες ρυτίδες».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ