Δείτε που βρίσκονται οι «Πύλες του Παραδείσου»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε που βρίσκονται οι «Πύλες του Παραδείσου»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Που βρίσκονται; 

Αυτό που έχετε την ευκαιρία να δείτε στο βίντεο ονομάζεται «Πύλες του Παραδείσου» και βρίσκεται στο όρος Tianmen στην Κίνα.

Η διαδρομή αποτελείται από 99 φουρκέτα πολύ δύσκολα και 999 σκαλιά που είναι όλα ανηφορικά. Για όσους δεν θέλουν να κάνουν αυτή τη διαδρομή υπάρχει ένα τελεφερίκ που φτάνει στα 1280 μέτρα ύψος. Φυσικά δεν συνιστάται για τα άτομα που υποφέρουν από ζάλη, έτσι καλύτερα να προσπαθήσουν από τη διαδρομή που είναι πολύ ωραίο να την κάνουν.

piles-tou-paradisou-to-entiposiako-meros-1

Σε αυτή την «Πύλη του Ουρανού» υπάρχει επίσης ένας βουδιστικός ναός που χρονολογείται στα 550 χρόνια πριν και μια φυσική αψίδα που της δόθηκε αυτό το πολύ ιδιαίτερο όνομα.

piles-tou-paradisou-to-entiposiako-meros-2

Έχει μεγάλη αύξηση του αριθμού των τουριστών που ταξιδεύουν σε αυτό το υπέροχο μέρος, διότι είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο, βέβαια, το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό όταν το βλέπεις απο κοντά.

piles-tou-paradisou-to-entiposiako-meros-3

Τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας , είναι σκόπιμο να πάμε να το δούμε αυτό γιατί είναι πραγματικά φανταστικό και υπάρχει κάτι τόσο μαγευτικό στον κόσμο. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες φυσικές δομές που είναι περίεργες, αλλά καμία σαν τις «Πύλες του Παραδείσου».