Με νέο χωρισμό μας αποχαιρετά το 2016! Δείτε ποιοι

Με νέο χωρισμό μας αποχαιρετά το 2016! Δείτε ποιοι

Κι άλλο διαζύγιο επώνυμου ζευγαριού προ των πυλών; To 2016 σημαδεύτηκε από θανάτους πολλών διάσημων αλλά και από διαζύγια. Φαίνεται, λοιπόν, ότι λίγο πριν μας αποχαιρετίσει ένα ακόμα επώνυμο ζευγάρι θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμος.

Μετά τον Brad Pitt και την Angelina Jolie, την Σκορδά  κα τον Λιάγκα, τον Φερεντίνο και την Παυλίδουχωριστούς δρόμους ετοιμάζονται να ακολουθήσου, σύμφωνα με φήμες, και ο George Clooney με την Amal Alamuddin.

Με νέο χωρισμό μας αποχαιρετά το 2016! Δείτε ποιοι

Δύο μόλις χρόνια μετά τον γάμο τους στην Βενετία, φήμες τους θέλουν να ζουν ήδη χωριστά, ενώ ένας από τους βασικούς λόγους του χωρισμού είναι η άρνηση του George Clooney να αποκτήσει παιδί, κάτι που η Amal το θέλει πολύ…

Σύμφωνα με το OK! Magazine μάλιστα το διαζύγιό τους αναμένεται να κοστίσει 300 εκατομμύρια δολάρια, αφού η Amal Alamuddin φέρεται να θέλει να διεκδικήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του ηθοποιού. Πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Amal θα διεκδικήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του και το σπίτι στη λίμνη Como. Παρόλο που αγαπούν ο ένας τον άλλον, φαίνεται πως θέλουν διαφορετικά πράγματα».

Ο χρόνος θα δείξει, αλλά όπου μέχρι τώρα υπήρξε καπνός, υπήρξε και φωτια!