Μην πυροβολείτε τον Sin Boy – Κραυγάζει για βοήθεια…

Μην πυροβολείτε τον Sin Boy – Κραυγάζει για βοήθεια…

Αναδημοσίευση του  άρθρου της Αναστασίας Κουκά από το ethnos.gr

Η διαχείριση της ξαφνικής αναγνωσιμότητας και της απρόσμενης επιτυχίας αποτελούσε, ανέκαθεν, δύσκολη υπόθεση

Για κάθε άνθρωπο η αλλαγή τρόπου ζωής, από την μία μέρα στην άλλη, και η απότομη και ανεξέλεγκτη έκθεση στη δημοσιότητα, ειδικά μάλιστα όταν η προτέρα κατάστασή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αποτελεί, επί της ουσίας, ένα crash test χαρακτήρα και συναισθηματικών – ψυχολογικών ορίων.

Και απ’ ότι φαίνεται ο Sin Boy, ο νεαρός ράπερ που εισέβαλε σαρωτικά στα εγχώρια μουσικά δρώμενα καταφέρνοντας, μέσα σε λίγους μήνες ,να μεταμορφωθεί σε Νο 1 μουσικό είδωλο των πιτσιρικάδων, αυτά τα όρια, δυστυχώς, κινδυνεύει σοβαρά να τα ξεπεράσει…

Οι πρόσφατες ακατανόητες δηλώσεις του στα social media με τις ιστορίες συνομωσίας, την μανία καταδίωξης και το σύνδρομο μεγαλομανίας ακόμη και η απαξιωτική αναφορά σε έναν δημοφιλή τραγουδιστή , που έχει φύγει από τη ζωή, δείχνουν πως δεν πρόκειται απλά για έναν ακόμη από τους πολλούς διάττοντες αστέρες του πενταγράμμου που έχει καβαλήσει το καλάμι.

Αντιθέτως πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο ο οποίος κραυγάζει για βοήθεια, δείχνει ότι αδυνατεί να διαχειριστεί την επιτυχία του, δεν αντέχει το βάρος της δημοσιότητας, δεν έχει τα ψυχολογικά αποθέματα να ανταποκριθεί στις τεράστιες εμπορικές προσδοκίες που έχουν, προς το παρόν και για όσο πουλάει, από εκείνον, δεν μπορεί καν να απολαύσει όλα αυτά που ονειρευόταν παιδί, στη γειτονιά της Νέας Ιωνίας όπου έδινε τον δύσκολο αγώνα για επιβίωση, και σήμερα βλέπει να του προσφέρονται απλόχερα.

Δεν έχει νόημα λοιπόν ούτε να αναπαράγουμε τις δηλώσεις του ούτε να τον κρίνουμε αρνητικά απ’ αυτές. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον του πρέπει να τον στηρίξουν και να τον κατευθύνουν.

Πηγή: ethnos.gr