Κακά μαντάτα για τους «ερωτευμένους» του Facebook! Δείτε γιατί

Κακά μαντάτα για τους «ερωτευμένους» του Facebook! Δείτε γιατί

Νέα έρευνα αποκαλύπτει άσχημα νέα για τους «ερωτευμένους» του Facebook. Σύμφωνα με αυτήν τα ζευγάρια στα κοινωνικά δίκτυα κατηγοριοποιούνται σε δύο τύπους. Σε αυτά που ανεβάζουν κάθε στιγμιότυπο της προσωπικής τους ζωής και διαβεβαιώνουν ο ένας τον άλλον πόσο αγαπιούνται και στα ζευγάρια που επιλέγουν να είναι πιο διακριτικά και να απολαμβάνουν την αγάπη και τη σχέση τους κατ’ ιδίαν χωρίς να την κοινοποιούν.

Η έρευνα, λοιπόν,  που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο Personality and Social Media Bulletin καταλήγει στο συμπέρασμα πως όσο περισσότερα στοιχεία κοινοποιεί κάποιος στα κοινωνικά δίκτυα για τη σχέση του τόσο λιγότερο υγιής είναι η σχέση. Αναφέρει, επίσης, πως αυτός που ανεβάζει περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και posts για τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει με τον σύντροφό του είναι αυτός που έχει και τη μεγαλύτερη ανασφάλεια.

Επιπλέον οι ερευνητές αναφέρουν ότι το  Facebook είναι το πιο παραπλανητικό μέσο για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα για μία σχέση, ενώ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πραγματικά ευτυχισμένα ζευγάρια είναι εκείνα που μοιράζονται λίγες ή καθόλου πληροφορίες για το τι συμβαίνει μέσα στη σχέση…