Γέννησε στο πάτωμα διαδρόμου του νοσοκομείου -Απίστευτες εικόνες

Γέννησε στο πάτωμα διαδρόμου του νοσοκομείου -Απίστευτες εικόνες

Ιστορίες γυναικών που έχουν γεννήσει στο δρόμο, έχουμε ακούσει πολλές.

Η Τζες Χόγκαν, ήταν μια ακόμη γυναίκα που γέννησε ευτυχώς όχι στο δρόμο, αλλά στο διάδρομο του μαιευτηρίου, δεν πρόλαβε να φθάσει καν στο δωμάτιό της.

Μαζί της, όμως, βρισκόταν και μια επαγγελματίας φωτογράφος, η Τάμμυ Καρίν,  και έτσι κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή της γέννησης του μικρού Μαξ.

«Καθώς πλησιάζαμε στο νοσοκομείο, άρχισα να φωνάζω πως το μωρό έρχεται. Ο Τράβις κόρναρε και καταφέραμε να φτάσουμε γρήγορα στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών», αναφέρει η ίδια. Στην αρχή, κανείς δεν ήταν εκεί για να βοηθήσει, αλλά η Τάμμυ έφτασε πάνω στην ώρα. Η φωτογράφος είπε στην υπεύθυνη εισόδου πως το μωρό ερχόταν και έπρεπε να βιαστούν και να στείλουν βοήθεια. Άρχισα να κατεβάζω το παντελόνι μου γιατί ένιωθα πως το σώμα μου έσπρωχνε το κεφάλι του μωρού. Μπορούσα να νιώσω το κεφάλι του στο χέρι μου. Κοίταξα τον σύζυγό μου και του είπα να πιάσει το μωρό. Το έκανε χωρίς κανένα δισταγμό. Τότε ένιωσα το σώμα μου να σπρώχνει ακούσια», περιγράφει η Τζες η οποία είναι μητέρα ακόμη πέντε παιδιών.

Ετσι, ο μικρός Μαξ γεννήθηκε στο διάδρομο του νοσοκομείου, με τη φωτογράφο να φωνάζει τις νοσοκόμες και να φωτογραφίζει το γεγονός.

«Ήταν η πιο τρελή γέννα μου, αλλά και η πιο τέλεια. Δεν ήταν αυτό που είχα προγραμματίσει, αλλά τελείωσε χωρίς καμία παρέμβαση, με ένα υγιές μωρό και εκπληκτικούς ανθρώπους να με στηρίζουν. Ήταν όμορφο και θα αγαπώ πάντα κάθε στιγμή που έζησα», δηλώνει η Τζες, από το Κάνσας.

Γέννησε στο πάτωμα διαδρόμου του νοσοκομείου -Απίστευτες εικόνεςΓέννησε στο πάτωμα διαδρόμου του νοσοκομείου -Απίστευτες εικόνεςΓέννησε στο πάτωμα διαδρόμου του νοσοκομείου -Απίστευτες εικόνεςΓέννησε στο πάτωμα διαδρόμου του νοσοκομείου -Απίστευτες εικόνεςΓέννησε στο πάτωμα διαδρόμου του νοσοκομείου -Απίστευτες εικόνεςΓέννησε στο πάτωμα διαδρόμου του νοσοκομείου -Απίστευτες εικόνεςΓέννησε στο πάτωμα διαδρόμου του νοσοκομείου -Απίστευτες εικόνεςΓέννησε στο πάτωμα διαδρόμου του νοσοκομείου -Απίστευτες εικόνες

Πηγή: iefimerida.gr