Ρεσιτάλ παράνοιας: Nύφη ζητάει $1.500 δώρο από κάθε καλεσμένο και τελικά τους βρίζει όλους που δεν τα έδωσαν

Ρεσιτάλ παράνοιας: Nύφη ζητάει $1.500 δώρο από κάθε καλεσμένο και τελικά τους βρίζει όλους που δεν τα έδωσαν

‘Ηθελε να ζήσει σαν Καρντάσιαν για μια ημέρα

Εντάξει, έχουν ακουστεί πολλά για νύφες που τρελαίνονται λίγο πριν το γάμο και θα λέγαμε ότι είναι μάλλον λογικό με τόσο άγχος που αντιμετωπίζουν για την μεγάλη ημέρα. Αν όμως υπήρχε βραβείο παρανοϊκής νύφης θα το κέρδιζε παμψηφεί αυτή εδώ η θεούλα που ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε από τους καλεσμένους της να της κάνουν δώρο $1.500 δολάρια ο καθένας, προκειμένου να κάνει το γάμο των ονείρων της. Όταν κανένας δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά της εκείνη φλίπαρε, τσακώθηκε με τις φίλες της και τον άντρα της, ακύρωσε το γάμο και ανέβασε στο facebook ένα κατεβατό που εξηγούσε λεπτομερώς τι ακριβώς συνέβη και λίγο πολύ τους έβριζε όλους που είναι τσιφούτηδες και την μαχαίρωσαν πισώπλατα καταστρέφοντας το όνειρό της.

Ξεκάθαρα το καλύτερο κομμάτι όλου αυτού είναι που πιστεύει ότι το αίτημά της ήταν απόλυτα λογικό και αδικήθηκε. Δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο, δείτε και μόνοι σας.

«Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω την ακύρωση του γάμου μας. Απολογούμαι που το ακυρώνω μόνο 4 ημέρες πριν. Δυστυχώς ο …….. κι εγώ χωρίσαμε εξαιτίας κάποιων προσφάτων και ανεπίλυτων προβλημάτων. Αποφασίσαμε να τελειώσουμε τη σχέση μας και να μην προχωρήσουμε με τα μελλοντικά μας σχέδια. Ωστόσο, παραμένουμε πολιτισμένοι και είμαστε ακόμα μια ομάδα για τον γιο μας. Έπειτα από ώρες κλάματος, ψυχικής εξάντλησης, ακόμη και αποσύνδεσης, κατέληξα σε αυτή την απόφαση. Μια ώρα αφού ανεβάσω αυτό το status θα διαγράψω το Facebook μου. Τα social media μου προκάλεσαν μόνο τοξικότητα και παράνοια. Θα περάσω τους επόμενους δύο μήνες κάνοντας backpacking στη Δυτική Αμερική, εξερευνώντας την ψυχή μου και αποβάλλοντας την τοξική ενέργεια που μου μετέδωσαν οι φίλοι και η οικογένειά μου -αυτοί που νόμιζα ότι μπορούσα να εμπιστευτώ περισσότερο. Ως εκ τούτου, θα λείπω από τη χώρα όλο τον Οκτώβριο και Νοέμβριο. Σας παρακαλώ μην επικοινωνήσετε μαζί μου. Όταν θα είμαι έτοιμη, θα φτιάξω ένα καινούργιο Facebook και θα προσθέσω φίλους και οικογένεια που δεν με γ***μαχαίρωσαν στην πλάτη.

» Πώς γκρεμίστηκαν όλα; Λοιπόν προσκαλώ όλους εσάς στο Facebook -πρωταγωνιστές, παρατηρητές και λοιπούς ανθρώπους στη ζωή μου- να καθίσετε και να ακούσετε. Με κάποιο τρόπο είστε όλοι αναμειγμένοι, με κάποιο τρόπο όλοι βρεθήκατε σε αυτό το μπέρδεμα. Ακόμα κι αν δεν ήσασταν καλεσμένοι στο γάμο μου, δεν με ενδιαφέρει. Ίσως ακούσετε για το δράμα μου και προτιμώ να το ακούσετε από μένα. Δεν ζητώ συμπόνια. Θέλω απλά να πω την ιστορία μου.

» Πριν αρχίσω αυτό το μικρό μυθιστόρημα, σας καλώ όλους (συμπεριλαμβανομένων των μ**νιών που κατέστρεψαν το γάμο και τη ζωή μου) να μπείτε στη θέση μου. Για μια φορά, αφήστε με να ανέβω στη σκηνή και να δώσω φωνή στους πιο επώδυνους μήνες της ζωής μου.

» Στην αρχή τα πράγματα ήταν σαν παραμύθι. Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου στα 14. Ήμασταν και οι δύο νέοι αλλά κάπως ξέραμε ότι ήταν γραφτό μας. Δουλεύαμε στη φάρμα της οικογένειάς μου και με κάθε ζεστό καλοκαίρι που περνούσε στα χωράφια μας, η αγάπη μας μεγάλωνε όλο και περισσότερο. Φτάνουμε στο λύκειο. Ήμασταν δεμένοι και τα 4 χρόνια. Πέρασε το δαχτυλίδι στο χέρι μου στα 18, ένα δαχτυλίδι αξίας σχεδόν 5 χιλιάρικα. Θα κάναμε τα πάντα ο ένας για τον άλλο -τα πάντα. Και οι δύο επιλέξαμε να πάμε στο δημόσιο πανεπιστήμιο και παράλληλα να εργαζόμαστε πλήρως για να χτίσουμε το όνειρό μας. Περάσαμε τις περισσότερες ημέρες μας ο ένας δίπλα στον άλλο. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό. Προχωράμε μερικά χρόνια, όταν ήμουν 20. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδί. Νιώσαμε ενθουσιασμένοι, συγκινημένοι και ευγνώμονες στο Θεό για αυτό το δώρο. Αφού γέννησα τον ……., ήξερα ότι το επόμενο βήμα θα ήταν να εστιάσω στην καριέρα μου και να σταθεροποιηθώ οικονομικά. Ο πρώην μου έκανε το ίδιο. Μαζεύαμε και μαζεύαμε λεφτά. Ήμουν ερωτευμένη, ευτυχισμένη και κοίταζα στο μέλλον. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε και πήραμε και το πτυχίο μας. Ήταν δύσκολα, ναι, αλλά άξιζε τον κόπο.

» Καταφέραμε να μαζέψουμε σχεδόν 15 χιλιάδες δολάρια για το γάμο μας. Μιας και η αγάπη μας ήταν σαν παραμύθι, θέλαμε έναν φανταχτερό γάμο που θα συμπεριλάμβανε και το γιο μας. Αρχίσαμε να κάνουμε περιηγήσεις και διχαστήκαμε. Ένα ντόπιο μέντιουμ μας είπε να διαλέξουμε την πιο ακριβή εκδοχή και σκεφτήκαμε “γιατί όχι;”. Χρειαζόμασταν όμως λίγη βοήθεια. Ο γάμος των ονείρων μας κόστιζε 60 χιλιάδες δολάρια -συμπεριλαμβανομένων όλων, ακόμη και τα εισιτήρια για την Αρούμπα. Το μόνο που ζητήσαμε ήταν μια μικρή βοήθεια από τους φίλους και την οικογένειά μας για να το καταφέρουμε.

(ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ)

» Ζήτησα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, κι εννοώ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για μετρητά ως δώρα. Πώς θα κάναμε το γάμο των ονείρων ΜΑΣ χωρίς την κατάλληλη χρηματοδότηση; Είχαμε θυσιάσει τόσα πολλά και το μόνο που ζητήσαμε ήταν από κάθε καλεσμένο περίπου $1.500. Μιλήσαμε και με κάποιους ανθρώπους που υποσχέθηκαν περισσότερα για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. Η κουμπάρα μου (την οποία δεν θα κατονομάσω) υποσχέθηκε 5.000 δολάρια μαζί με τις οργανωτικές υπηρεσίες της. Την ευχαριστήσαμε με δάκρυα στα μάτια και δεχθήκαμε. Η οικογένεια του πρώην μου προσφέρθηκε να πληρώσει 3.000 δολάρια. Επομένως το αίτημά μας για 1.500 δολάρια από τους υπόλοιπους καλεσμένους δεν ήταν τόσο γαμη**να παράδοξο. Δηλαδή, το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ. Αν δεν μπορούσες να συνεισφέρεις οικονομικά, δεν ήσουν καλεσμένος στον αποκλειστικό μας γάμο. Είναι ένα μοναδικό στη ζωή κάποιου πάρτι.

» Οπότε στείλαμε τις προσκλήσεις και μόνο 8 απάντησαν και έστειλαν την επιταγή. Ήμασταν γ**ωεξοργισμένοι. Πώς θα γινόταν αυτό χωρίς βοήθεια από τους φίλους μας. Για να χειροτερέψουν τα πράγματα, η οικογένεια του πρώην μου πήρε πίσω την προσφορά της. Ξαφνικά, περισσότεροι άρχισαν να κάνουν πίσω, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡ****ΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΟΥ. ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ. Ήμουν σοκαρισμένη και έκλαιγα. Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά συνέβησαν ένα μήνα πριν το γάμο. Για να ακυρώσουμε τα πάντα θα δίναμε περισσότερα από 5 χιλιάρικα. Απελπισμένοι, στείλαμε ξανά τις προσκλήσεις και ζητήσαμε από τον κόσμο να συνεισφέρει ό,τι μπορούσε. Δηλαδή σοβαρά τώρα ρε άνθρωποι, τι είναι 1000 δολάρια; Τι είναι 1500 δολάρια; Πάντως όχι πολλά. Θα ήταν αρκετά διαχειρίσιμο για οποιαδήποτε τσέπη. Έχω ακούσει ανθρώπους να ζητάνε χειρότερα.

» Ξεκινήσαμε επίσης έρανο. Αυτό μας έφερε μόνο $250. Σε αυτό το σημείο ήμασταν κουρασμένοι, εξαντλημένοι. Φώναξα στον πρώην μου, ξέσπασα. Συνειδητοποίησα ότι ο γάμος των ονείρων μου γινόταν εφιάλτης.

» Τότε όλα έγιναν χειρότερα.

» Ο πρώην μου ήρθε στο δωμάτιο και μου πρότεινε να παντρευτούμε στο Λας Βέγκας. Γέλασα στα μούτρα του αλλά το έλεγε απόλυτα σοβαρά. Ήθελε από αυτούς τους φτηνιάρικους, βρωμερούς, πουτ***ίστικους γάμους στο Βέγκας. Θέλω να πω, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ; Είχε τρελαθεί; Τι είμαι, κανά γαμημ***ο σκουπίδι, καμιά πουτ***α; Υποτίθεται ότι έπρεπε να μου αρέσει η ιδέα να παντρευτώ στην καρδιά του άνδρου των χαρτοπαιχτών, των αλκοολικών και των ηλίθιων που πιστεύουν ότι θα γίνουν γρήγορα πλούσιοι; Ξαφνικά, το σώμα μου άρχισε να τραντάζεται καθώς με έπιανε κρίση πανικού.

(ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)

» Ο πρώην μου έφυγε από το δωμάτιο και δεν απολογήθηκε για την απαίσια πρότασή του. Κάλεσα την κουμπάρα μου και έκλαψα γοερά. Αντί να με συμπονέσει, μου είπε ότι ζητάω υπερβολικά πολλά και θα έπρεπε να περιοριστώ στο budget μου. Θέλω να πω… δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Πώς γίνεται κάποιος που μου πρόσφερε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΜΗΜ***Α ΔΟΛΑΡΙΑ μετά να μου αρνείται τα λεφτά που μου υποσχέθηκε και να μου λέει να κατεβάσω το budget μου;;;; ΗΞΕΡΕ ότι το γα**όνειρό μου ήταν ένας φανταχτερός γάμος. Ήθελα απλά να είμαι Καρντάσιαν για μια μέρα και μετά να ζήσω τη ζωή μου κανονικά. Την αποκάλεσα γαμημ***η βρωμερή απομίμηση φίλης και της το έκλεισα.

» Έπειτα με μπλόκαρε από όλα τα social media. Φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν. Λάμβανα ανώνυμες απειλές. Ο πρώην μου έμενε όλο και πιο αργά έξω και έχω την αίσθηση ότι ίσως και να με κεράτωσε.

» Οι παράνυφές μου πήραν το μέρος της κουμπάρας μου και με παράτησαν. Στην ουσία μου είπαν ότι ήμουν τρελή. Ζήτησαν πίσω την προκαταβολή τους… οπότε είπα ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘ***Ε. Αρνούμαι να τη δώσω πίσω μέχρι να με αποζημιώσουν για τη συναισθηματική τους απελπισία.

» Ο πρώην μου άρχισε να μιλάει στην κουμπάρα μου και να με κουτσομπολεύει πίσω από την πλάτη μου. Τον κρυφάκουγα να μιλάει στο υπόγειο όταν με είπε ξιπασμένη σκύλα.

» Τελοσπάντων. Είμαι εξαντλημένη. Νιώθω κουρασμένη ως το κόκαλο. Η καρδιά μου δεν είναι η ίδια. Έχει παγώσει. Έχει διαλυθεί. Είναι άδεια.

» Έχω την ανάγκη να φύγω μακριά από αυτή την απαίσια κοινωνία. Πόσο δύσκολο ήταν να δωρίσεις χρήματα στους γαμημε***ς φίλους σου; Μετράω για εσάς; Δώστε μου απλά τα γαμημ**α λεφτά για το γάμο μου. Δεν θα ζαχαρώσω το χάπι. Δεν θα προσποιηθώ καν ότι δεν είναι αυτό που ήθελα. Ήταν για ένα όνειρο. Με μαχαίρωσαν, με απάτησαν και με δούλεψαν.

» Αντίο. Θα σας δω σε 2 μήνες.

» Φιλική υπενθύμιση σε σας μ**νιά. Μην νομίζετε ότι σαν ανήκω. Ξεκόβω από όλα εσάς τα φίδια. Θα ζήσω τη ζωή μου μόνη μου τώρα. Θα αφήσω να με πλησιάσουν μόνο όσοι έχουν καλές προθέσεις. Φιλιά.»

Ρεσιτάλ παράνοιας: Nύφη ζητάει .500 δώρο από κάθε καλεσμένο και τελικά τους βρίζει όλους που δεν τα έδωσαν

Όπως καταλαβαίνετε πριν σβήσει το facebook, κάποιοι φίλοι της πρόλαβαν να σχολιάσουν.

Ρεσιτάλ παράνοιας: Nύφη ζητάει .500 δώρο από κάθε καλεσμένο και τελικά τους βρίζει όλους που δεν τα έδωσαν
Ρεσιτάλ παράνοιας: Nύφη ζητάει .500 δώρο από κάθε καλεσμένο και τελικά τους βρίζει όλους που δεν τα έδωσαν

Από την άλλη στο Twitter έγινε τέτοιο πανηγύρι που μέχρι και η Chrissy Teigen το σχολίασε!

Ρεσιτάλ παράνοιας: Nύφη ζητάει .500 δώρο από κάθε καλεσμένο και τελικά τους βρίζει όλους που δεν τα έδωσαν

Εντάξει παιδιά, πώς κάνετε έτσι; 60 χιλιαρικάκια ήθελε η κοπέλα να κάνει το γάμο των ονείρων της και δεν την καταλαβαίνει κανείς. Τστστς…