Το απίστευτο αντικείμενο που κράτησε η Μέγκαν Μαρκλ και εξαφανίζεται από τα ράφια -Έγινε αμέσως sold out!

Το απίστευτο αντικείμενο που κράτησε η Μέγκαν Μαρκλ και εξαφανίζεται από τα ράφια -Έγινε αμέσως sold out!
Το Meghan Markle effect συνεχίζεται!

Από τότε που η Μέγκαν μπήκε στην ζωή μας και στην βασιλική οικογένεια, ό,τι πιάνει γίνεται… καπνός!

Η Δούκισσα του Σάσεξ είναι πάντα κομψή και προσεγμένη ενώ ό,τι φοράει, ξεπουλάει αμέσως. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες κτλ. Αυτό έγινε και αφού πάτησε στην Αυστραλία για το επίσημο τουρ με τον πρίγκιπα Χάρι.

Αυτή τη φορά, όμως, sold out έγινε ένα αντικείμενο που δεν πάει το μυαλό μας. Δεν είναι ούτε γυναικείο, ούτε ακριβό. Αντίθετα είναι ένα αντικείμενο καθημερινής χρήσης.Συγκεκριμένα, όταν έφτασε στην Αυστραλία, δεν είναι ανακοινωθεί ακόμη η εγκυμοσύνη της.Οπότε, έπρεπε να κρύψει την ελάχιστα φουσκωμένη κοιλίτσα της με κάτι. Αυτό και έκανε καθώς κρατούσε μωβ φακέλους και ντοσιέ.

AP

Αυτό είναι και το απίστευτο αντικείμενο, του οποίου οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, σύμφωνα με την Daily Express.Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 75% εν μία νυκτί. Το ίδιο συνέβη και στην Αυστραλία, όπου βρίσκεται ακόμη το γαλαζοαίματο ζευγάρι.

«Το απίθανο αξεσουάρ της έκανε τους λάτρεις της γραφικής ύλης και των χαρτικών να τρελαθούν, με το μωβ φάκελο να ξεπουλάει σε όλη την χώρα», ανέφερε μια πηγή στην Daily Mail.

AP

Φυσικά, η εταιρία Officeworks εκμεταλλεύτηκε την αύξηση σε ζήτηση του προϊόντος τους γράφοντας: «Κάθε royal celebrity/style icon χρειάζεται αξιόπιστη αποθήκευση εγγράφων. Κάντο σαν την Μέγκαν Μαρκλ επιλέγοντας έναν από τους φακέλους μας σε μια μεγάλη ποικιλία μοδάτων χρωμάτων».

Αν θέλετε και σεις τον μωβ φάκελο της Μέγκαν, μπορείτε να τον βρείτε στο officeworks.com.au.

Splashnews

Πηγή: bovary.gr