Πήγε για κούρεμα και… σώθηκε η ζωή του

Πήγε για κούρεμα και… σώθηκε η ζωή του

Η ανακάλυψη της κομμώτριας δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολίας.

«Ηρωίδα» αποκαλεί ο βρετανικός τύπος την 42χρονη κομμώτρια Erinna που δεν μάσησε τα λόγια της και είπε στον πελάτη της, τον 54χρονο δάσκαλο οδήγησης Adam Shatford, αυτό που είδε στο κεφάλι του.

Ο εκπαιδευτής πετάχτηκε για ένα κουρεματάκι όταν τον έστησε ένας μαθητής του και έμαθε τα άσχημα νέα: η κομμώτρια εντόπισε στο πίσω μέρος του αυτιού του μια παράξενη ελιά, «έναν σβώλο», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2018 και στις 23 του μήνα ο άντρας υποβλήθηκε σε επέμβαση. Μια δεύτερη επέμβαση έλαβε χώρα πρόσφατα και πλέον είναι καθαρός, επιστρέφοντας έτσι στην κομμώτρια για να την ευχαριστήσει που του έσωσε τη ζωή. Με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια.

Ο πατέρας τριών παιδιών από το Νορθάμπτον της Αγγλίας δήλωσε: «Η Erinna δεν μου είχε κόψει ποτέ τα μαλλιά, ένας άλλος κομμωτής το έκανε συνήθως. Την ώρα που μου βούρτσιζε τα μαλλιά, μου είπε “έχει ελέγξει κανείς αυτή την κρεατοελιά; Δεν κοστίζει τίποτα”’ … Έφυγα και τηλεφώνησα στον γιατρό και αυτός μου είπε να περάσω να τη δει … Χωρίς την Erinna, δεν θα του είχα τηλεφωνήσει ποτέ».

Και καταλήγει: «Είμαι πολύ ευγνώμων σε εκείνη και το εθνικό σύστημα υγείας».Όσο για την κομμώτρια, είπε: «Είδα την ελιά και ήξερα πως έπρεπε να πω κάτι. Ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά … Δεν είμαι γιατρός, ήθελα απλώς να πάρει μια επαγγελματική γνώμη»…

Πηγή: newsbeast.gr