Κυκλάδες: Άκουσε τη μάνα του και έγινε πλούσιος – Η «παραγγελιά» που θα θυμάται πάντα

Κυκλάδες: Άκουσε τη μάνα του και έγινε πλούσιος – Η «παραγγελιά» που θα θυμάται πάντα

Η Ελληνίδα μάνα έκανε το… θαύμα της στις Κυκλάδες. Αυτός ο γιός θα θυμάται την “παραγγελιά” της για πολύ καιρό. Έκανε αυτο που του είπε, και έγινε πλούσιος!

Η μάνα τελικά ήξερε τι έλεγε. Η επιμονή της ελληνίδας μάνας έφερε αποτέλεσμα. Ένας γιός από τις Κυκλάδες δεν απάντησε με το κλασικό «άσε μας ρε μάνα» στην επιμονή της μητέρας του να παίξει Λαϊκό Λαχείο, και βγήκε κερδισμένος. Η μητέρα ζήτησε από τον γιό της να παίξει Λαϊκό Λαχείο, επιμένοντας να της βρει ένα λαχείο με λήγοντα τον αριθμό «4», ΄που είναι και αγαπημένος της αριθμός, και το λαχείο να έχει και το αρχικό γράμμα του ονόματός της.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, στην αρχή ο γιός αγνόησε την παραγγελία της μάνας του, αλλά όταν εκείνη το κατάλαβε, δεν τον άφησε να ησυχάσει. Με κάθε ευκαιρία του υπενθύμιζε αυτό το Λαχείο με τον λήγοντα σε «4» και το «τυχερό» γράμμα.

Τελικά, ευτυχώς και για τους δυο, ο γιός αποφάσισε να μην της χαλάσει το χατίρι, βρήκε και αγόρασε το τυχερό λαχείο. Η τύχη τους χαμογέλασε, και κέρδισαν το… ταπεινό ποσό των 772.000 ευρώ!

Πως παίζεται

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ, αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που διεξάγονται κάθε Τρίτη. Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία: Την σειρά, τον αριθμό και το στοιχείο. Το λαϊκό λαχείο μπορεί κανείς να το αγοράσει σε 5άδα συνολικής αξίας 10 ευρώ, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2 ευρώ το κάθε ένα (1/5).

Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο μεγάλος λαχνός. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι και το νικητήριο! Δηλαδή, μόνο με 2 ευρώ μπορεί να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό! Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του τζακποτ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Εάν δεν υπάρχει τζακποτ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο μεγάλος λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης.

Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000 ευρώ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!

Πηγή: newsit.gr