Βόλος: Ζευγάρι καβγάδισε άγρια για έναν… γάτο -Κατέληξαν σε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Βόλος: Ζευγάρι καβγάδισε άγρια για έναν… γάτο -Κατέληξαν σε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Απροσδόκητη τροπή πήρε ο καυγάς ενός ζευγαριού στο Βόλο με αφορμή την λατρεία της συζύγου για τον γάτο.

Το συμβάν σημειώθηκε μεταξύ ενός 66χρονου και μίας 43χρονης την οποία ο άντρας απειλούσε ότι θα παρατήσει σε ερημική περιοχή έξω από το Βόλο στο Πήλιο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, όλα ξεκίνησαν επειδή, όπως υποστήριζε ο 66χρονος, η γυναίκα του  έδινε περισσότερη σημασία στον γάτο τους παρά στον ίδιο. O καβγάς ξεκίνησε με αφορμή τον γάτο, ο 66χρονος απείλησε και έσπρωξε την 43χρονη σύζυγό του και όταν το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό, ο 66χρονος απείλησε τη σύζυγό του πως θα εγκαταλείψει την ίδια και τον γάτο κάπου στο βουνό του Πηλίου. Στη συνέχεια δεν την άφηνε τη να βγει από το αυτοκίνητο και μόλις έκοψε ταχύτητα, στο ύψος του περιφερειακού Βόλου, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και διέφυγε.

Αμέσως η 43χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία, τον κατήγγειλε και οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον 66χρονο τον οποίον και συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία.

O δράστης βρέθηκε χωρίς τον γάτο στο αυτοκίνητο και όπως ισχυρίστηκε, παράτησε κάπου στο χωριό το ζώο, μέσα στο κλουβί, με τροφή και νερό για να τον εντοπίσει η σύζυγός του.

Πηγή: iefimerida.gr