Αμερικανός ομολόγησε βιασμό σε συνέντευξη για δουλειά σε αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη!

Αμερικανός ομολόγησε βιασμό σε συνέντευξη για δουλειά σε αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη!

Ένας 21χρονος άνδρας από την Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό, αφότου ομολόγησε ότι ήρθε σε επαφή με μια γυναίκα που δεν είχε τις αισθήσεις της κατά την διάρκεια συνέντευξης για δουλειά σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Τάιλερ Ρέι Πράις επιθυμούσε να καταταχθεί στα σώματα των αστυνομικών δυνάμεων της πόλης Νίτρο και είχε κλείσει μια συνέντευξη με τον αρχιφύλακα Α. Ρ. Γκόρντον για να μιλήσει για την επαγγελματική εμπειρία και τα προσόντα του. Για άγνωστους όμως ακόμα λόγους, ο Πράις κατέληξε να ομολογεί ένα έγκλημα. Η ομολογία έγινε μάλιστα «κατά λάθος», όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος εκμυστηρεύτηκε στον Γκόρντον ότι είχε βγει ραντεβού με μια γυναίκα, η οποία κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Όταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της, την μετέφερε σπίτι του, όπου και την βίασε, βιντεοσκοπώντας μάλιστα την πράξη με το κινητό του.

Οι αστυνομικοί στην συνέχεια συνέλαβαν τον νεαρό, ενώ τηλεφώνησαν στην γυναίκα για να επιβεβαιώσουν ότι το σεξ δεν ήταν συναινετικό. Όπως αποδείχτηκε, η ίδια δεν γνώριζε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.
Πηγή:huffingtonpost.gr