Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά η σφαίρα που τον τραυμάτισε σκότωσε την κοπέλα του!

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά η σφαίρα που τον τραυμάτισε σκότωσε την κοπέλα του!

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης από 15 μέχρι 99 χρόνια είναι ένας 21χρονος, που στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει σκότωσε την κοπέλα του.

Το συμβάν έγινε στις 19 Απριλίου, όταν ένας 21χρονος από την Αλάσκα, ο Βίκτορ Σίμπσον σε μία αποτυχημένη προσπάθεια να αυτοκτονήσει σκότωσε την κοπέλα του, την 22χρονη Μπρίτανιμει Χάγκ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αρχές έλαβαν τηλεφώνημα από έναν άνδρα που έλεγε ότι αυτοπυροβολήθηκε. Όταν έφτασαν στο σπίτι του, στο Άνκορατζ, βρήκαν τον Σίμπσον με τραύμα από όπλο στο κεφάλι και την 22χρονη Χαγκ αιμόφυρτη στο έδαφος με τραύμα από σφαίρα στο στήθος.

Η κοπέλα ανέπνεε όταν έφτασαν οι αστυνομικοί. Ωστόσο  30 λεπτά μετά εξέπνευσε στο κοντινό νοσοκομείο. Βάσει των στοιχείων, η σφαίρα διαπέρασε το κρανίο του Σίμπσον και καρφώθηκε στο στήθος της 22χρονης.

Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια. Όμως τώρα ο Σίμπσον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία ανθρωποκτονίας 2ου βαθμού για το θάνατο της Χαγκ. Ο ίδιος δήλωσε αθώος για την πράξη του στο δικαστήριο, που έγινε την Τρίτη. Η δίκη του πήρε αναβολή για τις 21 Αυγούστου.

Στην περίπτωση που καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 15 έως 99 χρόνια για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Προς το παρόν κρατείται στις φυλακές Άνκορατζ και έχει οριστεί εγγύηση 250.000 δολάρια.

Πηγή: iefimerida.gr