3 τρόποι να φρεσκάρεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις

3 τρόποι να φρεσκάρεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Εμπνεόμαστε από τη street style μόδα του Παρισιού και παίρνουμε ιδέες για τα everyday looks μας.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά είναι μέρες που κοιτάω την ντουλάπα μου και τίποτα δεν είναι αρκετό. Τα έχω βαρεθεί όλα, τα έχω φορέσει όλα και γενικά όλα είναι λίγα. Τις στιγμές εκείνες, αυτό που προσωπικά με βοηθάει πολύ, είναι η street style μόδα.

Κοιτώντας εμφανίσεις καλοντυμένων γυναικών και εξετάζοντάς τις καλά, μπορούμε να εμπνευστούμε όχι μόνο με τα ρούχα που επιλέγουν να φορέσουν οι γυναίκες αυτές, αλλά και να «ξεκλέψουμε» στιλιστικά tips από τα outfits αυτά.

Βλέποντας έναν αναπάντεχο χρωματικό συνδυασμό, τον τρόπο που φοράει μια γυναίκα το σακάκι ή το πουκάμισό της, πώς συνδυάζει το τζιν παντελόνι της κ.τ.λ., μας βοηθάει κι εμάς να αντιμετωπίσουμε τα ήδη υπάρχοντα ρούχα της ντουλάπας μας με άλλο τρόπο.

Αυτό κάναμε και με τις παρακάτω street style εμφανίσεις. Κοιτάζοντας τα looks από τη μόδα των γυναικών στους δρόμους του Παρισιού, ανακαλύψαμε νέους τρόπους για να φρεσκάρουμε τις εμφανίσεις μας. Παρακάτω, οι αγαπημένες μας.

#1. Δοκίμασε δύο bold αποχρώσεις μαζί

3 τρόποι να φρεσκάρεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το κόκκινο και το ροζ είναι ένας συνδυασμός που φοριέται πολύ στο κόκκινο χαλί επίσημων events. Στη street style μόδα, το χρωματικό combo που υπερισχύει είναι αυτός του κόκκινου-μοβ. Σαν δύο θερμές αποχρώσεις, τα δύο αυτά χρώματα, αν και φαινομενικά αντίθετα, ταιριάζουν τελικά πολύ προσφέροντας έναν αναπάντεχο συνδυασμό χρωμάτων και ένα πολύ stylish σύνολο.

#2. Πες «ναι» στις statement ζώνες

3 τρόποι να φρεσκάρεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Φέτος, οι τάσεις είναι της φιλοσοφίας, “the bigger, the better”. Λέμε «ναι» στα μεγάλα αξεσουάρ, είτε πρόκειται για όμορφα statement κοσμήματα, είτε για παχιές ζώνες. Συνδυάζοντας μια τέτοια ζώνη με ένα φόρεμα θα δημιουργήσεις μια ενδιαφέρουσα σιλουέτα και ένα σούπερ στιλάτο σύνολο.

#3. Κάνε mix & match με το ίδιο μοτίβο

3 τρόποι να φρεσκάρεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Αγαπάμε το πάντρεμα δυο διαφορετικών μοτίβων μαζί στις εμφανίσεις μας, τώρα όμως σε παροτρύνουμε να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Να ενδώσεις στην τεχνική του mix & match, όχι όμως με δυο διαφορετικά patterns αλλά με το ίδιο. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδυάσεις μια πουά φούστα με ένα πουά τοπ και το μοτίβο να είναι σε διαφορετικό στιλ. Στο ένα ρούχο, δηλαδή, το πουά να είναι μεγαλύτερο και στο άλλο σε δύο άλλα χρώματα. Αυτό αμέσως θα προσφέρει ένα twist στο σύνολό σου και μια fashionable εμφάνιση.

Πηγή: ladylike.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ