Αυτές είναι οι μπότες που θέλουμε όλες! Υποστηρίζουν και casual και πιο επίσημη εμφάνιση

Αυτές είναι οι μπότες που θέλουμε όλες! Υποστηρίζουν και casual και πιο επίσημη εμφάνιση

Eχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν διακριτικά την αίσθηση μιας εμφάνισης είτε είναι casual είτε πιο επίσημη

Το Instagram έχει έναν τρόπο να κάνει κάποια κομμάτια να μοιάζουν εντελώς ακαταμάχητα. Κάτι που τυπικά ξεκινάει σαν τάση στη πασαρέλα, σύντομα φτάνει στα καταστήματα και στη συνέχεια προσγειώνεται στο feed μας όπου φαινομενικά ξαφνικά, όλοι οι influencers φορούν το ίδιο αντικείμενο ή τάση (και το φοράνε πολύ καλά).

View this post on Instagram

green means go🚕

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on


Αυτή τη στιγμή, η τάση στις μπότες με τετραγωνισμένη μύτη είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαπημένα trends του Instagram – μια απλή προσθήκη για την γκαρνταρόμπα , που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις αυτό το χειμώνα.

 

View this post on Instagram

 

Mood 🌸 wearing @rotatebirgerchristensen Photo @romilux

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on


Οι μπότες με τετραγωνισμένες μύτες είναι μια αναζωπύρωση της τάσης της δεκαετίας του ’90 και έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν διακριτικά την αίσθηση μιας εμφάνισης είτε είναι casual είτε πιο επίσημη. Ενα απλό πουλόβερ, τζιν και ankle boots μπορεί να μοιάζει βαρετό πολλές φορές. Αλλά με την προσθήκη ενός ζευγαριού μπότες σε αυτό το στυλ, αμέσως αποκτά ενδιαφέρον με ελάχιστη προσπάθεια. Είτε κρατήσεις τα πράγματα απλά με ένα ζευγάρι μαύρες ankle boots είτε επιλέξεις μια πιο πλούσια υφή όπως κροκό ή snakeskin, ή ακόμα και ένα ζευγάρι με κορδόνια σε βικτοριανό στυλ, το τετραγωνισμένο εφέ κάνει με κάποιο τρόπο τα casual ρούχα να δείχνουν πιο αιχμηρά και τα πιο επίσημα να μοιάζουν πολύ πιο cool.

 

View this post on Instagram

 

Golden light in @mango ✨#mangogirls

A post shared by * (@madelynnfurlong) on


Πηγή: marieclaire.gr