Αυτά είναι τα 3 must have παπούτσια για τον χειμώνα του 2021 (εικόνες)

Αυτά είναι τα 3 must have παπούτσια για τον χειμώνα του 2021 (εικόνες)

Tα παπούτσια έχουν μία πολύ ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα, αλλά και την καρδιά των γυναικών. 

Είναι το αγαπημένο μας αξεσουάρ, πολλές φορές ξεκινάμε να δημιουργούμε τα looks μας, επιλέγοντας τα παπούτσια, ενώ ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπουτσιών μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό μας look. Εάν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των shoe lovers, τότε οι χειμερινές τάσεις για το 2021 είναι σίγουρο πως θα σας έχουν εντυπωσιάσει. Χρώματα, μοτίβα, άνετες φόρμες και εντυπωσιακά σχέδια συνθέτουν μία γκάμα παπουτσιών που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στη συλλογή της.Ο πρωταρχικός σας στόχος όμως θα πρέπει να είναι ένας. Να προσθέσετε στη συλλογή σας τα must have γυναικεία παπούτσια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ντύνεστε εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητα σας.

Δερμάτινες μπότες

Οι δερμάτινες μπότες είναι η μεγαλύτερη τάση της μόδας για τον χειμώνα του 2021. Φτάνουν μέχρι πριν το γόνατο, ταιριάζουν τέλεια με φούστες και φορέματα, ενώ κολακεύουν πολύ τα πόδια μας. Φέτος τον χειμώνα μάλιστα, ακολουθήστε τις τάσεις της μόδας και συνδυάστε τις δερμάτινες μπότες σας με παντελόνια, τα οποία θα τοποθετήσετε μέσα από τις μπότες. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ chic.

Αυτά είναι τα 3 must have παπούτσια για τον χειμώνα του 2021 (εικόνες)

Μποτάκι με τακούνι

Στην καθημερινότητα μας, οι γυναίκες έχουμε ανάγκη από ζευγάρια παπουτσιών που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα όσες ώρες και αν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού και φυσικά που ταιριάζουν με το στιλ μας. Αυτή τη σεζόν λοιπόν, μη ξεχάσετε να προσθέσετε στη shopping list σας ένα ζευγάρι μποτάκια με τακούνι. Εάν το ύψος του δεν είναι πολύ ψηλό και το σχήμα του είναι τετράγωνο είναι σίγουρο πως θα νιώθετε άνετα όσο και αν περπατήσετε.

Αυτά είναι τα 3 must have παπούτσια για τον χειμώνα του 2021 (εικόνες)

Παπούτσια oxfords

Είναι από τα αγαπημένα μας androgynous παπούτσια. Είναι κομψά, άνετα και ταιριάζουν με τα πάντα. Ο λόγος για
τα παπούτσια oxfords, τα οποία έχουμε δανειστεί οι γυναίκες από την αντρική γκαρνταρόμπα και φυσικά τα έχουμε λατρέψει. Είτε έχετε στη συλλογή σας ένα ζευγάρι oxfords είτε όχι, φέτος τον χειμώνα αξίζει να προσθέσετε ένα νέο ζευγάρι.

Αυτά είναι τα 3 must have παπούτσια για τον χειμώνα του 2021 (εικόνες)Πηγή:instyle.gr