Η Κατερίνα Διδασκάλου σε μία πολύ σικάτη εμφάνιση! (εικόνα)

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε μία πολύ σικάτη εμφάνιση! (εικόνα)

Δείχνει πώς να βάλουμε λεοπάρ και να δείχνουμε υπέρκομψες.

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και πολύ όμορφη γυναίκα. Η «Μυρσίνη» από τις «Άγριες Μέλισσες» κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε επεισόδιο σε ένα ρόλο που δεν είναι και ο πιο …αγαπητός. Ωστόσο, η ηθοποιός με την ερμηνεία της κερδίζει τους τηλεθεατές.

Η αγαπημένη καλλιτέχνης, κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού ανέβαζε στο instagram βίντεο, όπου απήγγειλε ποίηση. Μία συνήθεια που κρατά ακόμα. Έτσι, την Κυριακή ανέβασε ένα νέο, όπου εμφανίζονται slides φωτογραφίες της, ενώ απαγγέλει το ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη «Σώμα του Καλοκαιριού».

Εκτός από την απαγγελία της ξεχωρίζει και το μοναδικό της στιλ. Φορά ένα μίνι μακρυμάνικο λεοπάρ φόρεμα, που κλείνει στο λαιμό με δέσιμο, ενώ η ζώνη με αγκράφα τονίζει μοναδικά την μέση της.  Μία εμφάνιση- οδηγός για να βάλουμε λεοπάρ και να μην νιώθουμε ότι φοράμε κάτι εξεζητημένο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Άλλο ένα ποίημα με θέμα τις #μέλισσες από τον Ελύτη. «ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ / Ἥλιος ὁ πρῶτος». Ευχαριστω πολύ @passager_official @nadia_chalimou για το φόρεμα, @mourtzi_shoes για τα παπούτσια και φυσικά την @dristela για το styling και τα κοσμήματα! 💛 ________________________________ #ootd #agriesmelisses #κατεριναδιδασκαλου #katerinadidaskalou #ελυτης #poemoftheday #stixakia #athens #άγριεςμέλισσες #ant1tv #ministryofculturegr #ig_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ